Connect with us

Politika

Zagrebački HDZ: Škorina jedina misija je naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice

Objavljeno

on

Zagrebački HDZ poručio je u utorak da predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Miroslav Škoro još jednom u svom političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se u javnosti predstavlja, te kako je njegova jedina misija naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice.

“Miroslav Škoro snimio je spot s reperom koji ne samo da slavi konzumaciju droga i koji ponižava žene, nego i vrijeđa Katoličku crkvu i vjernike. ‘Mi u crkvu ne idemo ako nema skunka’ – citat je iz jedne pjesme u kojoj sudjeluje ‘mladi glazbenik’. A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao demokršćanin i zaštitnik obiteljskih vrijednosti”, naveo je zagrebački HDZ na svojoj facebook stranici.

Dodaju i da je Miroslav Škoro u današnjem intervjuu za Novi list ‘doslovce kazao, priznao’: “Nakon parlamentarnih izbora Andrej Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora u 2020“.

A dobro znamo, kažu iz HDZ-a, koliko Škoro voli optuživati Hrvatsku demokratsku zajednicu, čak i za ‘nacionalnu izdaju’, zato što smo bez Domovinskog pokreta uspjeli formirati većinu u Hrvatskom saboru.

Podsjećaju i da je Miroslav Škoro na nedavnom sučeljavanju kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na Jutarnjem listu izjavio da neće surađivati s HDZ-om u zagrebačkoj Gradskoj skupštini sve „dok se ne smijeni Plenković“.

“S pravom se stoga pitamo – S kim onda predsjednik DP-a namjerava surađivati (ako im lista, naravno, prijeđe izborni prag)? S Tomaševićem i posrnulim SDP-om? A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao „državotvorna desnica“. Tko je, dakle, taj Miroslav Škoro, koji u političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja, koji svojim postupcima osporava sve vrijednosti za koje se kao bori?”, pitaju u zagrebačkom HDZ-u.

Poručuju i da je Škoro “onaj koji je u predsjedničkoj kampanji poslužio da dovede Milanovića na Pantovčak”

“I danas je njegova jedina misija, jedini smisao postojanja, naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice”, kažu iz zagrebačkog HDZ-a i ističu kako je Škorina kandidatura u Zagrebu izmišljena da bi se oslabio HDZ-ov kandidat Davor Filipović. (Hina)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari