Connect with us

Politika

Zagrebački HDZ: Tomašević govorio neistine o razlozima poskupljenja vode

Objavljeno

-

Foto: Hina

Zagrebački HDZ ustvrdio je u četvrtak, nakon stavljanja novog cjenika Vodoopskrbe i odvodnje izvan snage, da je u procesu poskupljenja vode zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević “uhvaćen s prstima u pekmezu” jer je govorio neistine o stvarnim razlozima poskupljenja vode.

“Nije pravi razlog za vraćanje cijene vode na stari cjenik usklađenje sa regulativom, nego isključivo popravljanje medijske štete koja je nastala Tomaševiću, platformi Možemo i trenutnoj gradskoj vlasti razotkrivanjem nepostojećeg ‘Projekta Zagreb'”, priopćio je HDZ.

Ako se mjesecima poskupljenje vode najavljivalo kao rizičan i nepopularan potez kod građana, kako je onda moguće da je cijeli proces vođen ovako traljavo i neprofesionalno, pita HDZ.

Smatraju da je Tomašević “Projektom Zagreb” i govorenjem neistina u javnosti htio kupiti pozornost građana “da platforma Možemo i trenutna gradska vlast nešto radi u Zagrebu, osim što mijenja imena ulica i farba klupčice”.

Vlast koja vodi grad pune dvije godine nikako da shvati da Zagreb nije ulica i veliki prosvjed, nego veliki i kompleksni sustav u kojem živi gotovo 800.000 ljudi i koji nasušno treba stručne i iskusne ljude, kaže HDZ.

“Bilo lijepo, ali i civilizirano, da svoja osobna peglanja imidža ne rade na leđima građana jer imaju rekordan proračun u povijesti Grada, pa neka malo zagrebu po njemu”, dodaje se u priopćenju. (Hina)

Dr. sc. Ivica Granić: Čudna jada od Zagreba grada

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari