Connect with us

Komentar

Zagrebački mađioničari!

Objavljeno

-

Davor Filipović, objavio je 06.02. na svom FB profilu

„Matematika platforme Možemo!

Tomašević: 1,3 + 2,3 = 3,8!

Promašaji ekipe iz platforme Možemo! iz dana u dan sve su veći. Ono što posebno zabrinjava je da nakon više od 8 mjeseci od preuzimanja vlasti u gradu imaju problema i s osnovnim računskim operacijama poput zbrajanja. Ali zato nemaju problema s nakrcavanjem svojih kadrova u Zagrebački holding. Sve će to platiti Zagrepčani većom cijenom komunalnih usluga“!

„Tomašević je u Upravu Zagrebačkog holdinga birao najbolje od najboljih! Zato će Zagrebački holding u 2022. ostvariti i profit i dobit“!

(P.s. Profit i dobit su ista stvar).

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, da podsjetimo, nakon što je razriješio dužnosti predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Nikolu Vukovića i člana Uprave Antu Samodola koje je imenovao bez javnog natječaja, za predsjednika uprave Holdinga imenovao je Ivana Novakovića.

Tko je Ivan Novaković?

Novaković je diplomirao elektrotehniku i računarstvo na zagrebačkom FER-u. Dodatno se obrazovao na Ekonomskom fakultetu. Kao što je jasno vidljivo iz ova dva video clipa slabo im ide i računarstvo, a još slabije ekonomija. No s obzirom da slika i ton govore više od tisuću riječi dodatni komentari nisu potrebni!

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari