Connect with us

Hrvatska

Zagrebačko nevrijeme- Ispumpavajući vodu umro vatrogasac Davor Kovačić

Published

on

Tijekom noćašnje intervencije zbog nevremena u Zagrebu, pri ispumpavanju vode iz jednoga stana, umro je Davor Kovačić, pripadnik DVD-a Kustošija, izvijestila je Vatrogasna zajednica Zagreb.

“Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana”, stoji u oproštajnoj objavi zagrebačkih vatrogasaca.

Vatogascu Kovačiću (53) je pozlilo pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana, a unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nije bilo pomoći.

” Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja i zagrebačkih vatrogasaca”, poručili su opraštajući se od vatrogasca Kovačića njegovi kolege. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari