Connect with us

Politički rentgen

Zagrepčani su izabrali genijalca za gradonačelnika!

Objavljeno

-

Foto: Kazimir Mikašek-Kazo

Kupi vrećicu, odvoji otpad, baci ga u za to predviđenu kantu, sve to radi pod okriljem noći i ne riskiraj da te susjed špijun spazi u prekršaju, a onda sav taj trud i opasan posao završi na jednoj hrpi u Jakuševcu. Genijalno, zar ne?

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

 

Genijalac Tomašević zna ćirilicu, pjeva Balaševićevu omiljenu pjesmicu- „Da mi je proći Ilicom i našvrljati bećarac ćirilicom“, pas Boško Buha mu čuva budući Trg maršala Tita i piša oko Tuđmanovog ustaškog spomenika, Mile Kekin mu je još uvijek hit s „Toplim dupetom“, a njegov plan zapošljavanja zagrebačkih dokoličara nadmašuje sve vladine socijalne politike.

Foto: Kazimir Mikašek-Kazo

Svi oni kojima je dao cipelcug iz Holdinga i onima koji su ostali bez rodiljnih naknada, jer ipak imaju previše djece, a premalo pasa i mačaka , otvara se sjajna perspektiva. Traže se dobro plaćeni kontrolori vrećica za smeće, a onaj tko pronađe više podmuklih građana koji u vrećice trpaju neprimjeren sadržaj, bit će nagrađeni sedmodnevnim besplatnim pješačenjem po Sljemenu, u akciji „Walk with Tito“, putevima Bleiburških humanitaraca, koji su pod ledinu poslali 500 000 narodnih neprijatelja!

 

Gradonačelnik ustrojava i novu efikasnu špijunsku službu, a najuspješniji špijuni koji pronađu zločince da su u vrećicu za plastiku slučajno bacili „Nacional“, bit će nagrađeni ordenom zasluga za narod. Milanovićevo ordenje postat će mačji kašalj za ovo koje smišlja genijalac Tomašević.

Kupi vrećicu, odvoji otpad, baci ga u za to predviđenu kantu, sve to radi pod okriljem noći i ne riskiraj da te susjed špijun spazi u prekršaju, a onda sav taj trud i opasan posao završi na jednoj hrpi u Jakuševcu. Genijalno, zar ne? Ali ni to nije problem za gradonačelnika genijalca! Goldsteinove drobilice koje su drobljenjem kostiju od sto jasenovačkih žrtava proizvele Vučićevih milijun, efikasno će zdrobiti sve to Tomaševićevo smeće, tako da će na kraju biti potpuno nevažno tko je odvajao otpad, a tko nije?

U’jo vuk magare! Eto, jedini je cilj hiper socijalno osjetljivo genijalca Tomaševića, kako zaposliti višak u Holdingu i kako pomoći obiteljima s petero djece. Tko šiša razdvajanje, odlaganje i recikliranje smeća?

Foto: Kazimir Mikašek-Kazo

Zato, zaposlite se kao kontrolori vrećica za smeće, ili kao vrhunski gradski špijuni i više vam nikada neće pasti dlaka s glave. Naprotiv, na slijedećim izborima za gradonačelnika Zagreba imat će te privilegiju ponovo glasovati za ćirilicu, Balaševića, Soroša, Milu Kekina, Radu Borić, Sandru Benčić, Katarinu Peović i naravno za druga Tita! A prije toga, genijalca Tomaševića treba svakako na bilo koji način ustoličiti u Banske Dvore, umjesto nesposobnog zločinca Andreja Plenkovića, pod parolom, „Više smeća, manje cvijeća“!

Kazimir Mikašek-Kazo

Tomašević: Otvarat ćemo i sadržaj vrećica i tražiti one koji su krivo bacili otpad

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari