ZAHTIJEVAM DA PROGOVORITE!

7

Bivša ministrica gospođa Nada Šikić spasila Hrvatsku od bankrota.

Dok slušamo o aferi dnevnice, muci Klepetanovoj, sirotom malom bogatašiću Todoriću, svim silama upire predsjednik hrvatske vlade kako se istina ne bi doznala. U tome svesrdnu podršku, po zapovijedi ili drage volje daju mu i mediji pod režimskom domaćom i stranom paskom.

Gospodo jedna vlada, vlada Zorana Milanovića odgovorna je za najteži čin, nije pretenciozno nazvati ga veleizdajom. Uz svesrdnu pomoć Milorada Pupovca pripremalo se “konačno rješenje” za Hrvatsku – financijski slom i bankrot državnog proračuna.

Guje u njedrima Hrvatske i danas svijaju svoja zmijska legla i prosipaju otrov. Mudri ljudi odmakli su se od ove vlasti, ali nisu napustili narod. Bankrot hrvatske države je spriječen, a oni koji to učiniše umjesto zahvale i javnog poštovanja dobiše to da i vijesti o tome nestadoše sa nacionalne televizije i hrvatskog tiska. Niti riječi o hrabroj i sposobnoj ženi kojoj toliko mnogo dugujemo. Zašto? Vjerojatno zato jer bi se postavilo pitanje zašto ta sposobna žena nije ostala na čelu ministarstva kojeg je uspješno vodila i gdje upravo vidimo plodove rada i uspjeha koje unatoč svemu neprijatelji nisu mogli spriječiti.

U Srbiji su masovni prosvjedi, međusobnim dogovorom braće o tome ne možemo slušati niti gledati u hrvatskim medijima. Znate li koje se parole između ostalih izvikuju?

“Vratite nam mirovine” izvikuju Srbi u Beogradu, dok Republika Srpska strahuje od bankrota, jer je presušilo neiscrpno vrelo dotoka financija iz Hrvatske. O tome nećete čuti od predsjednika hrvatske vlade, kao niti zahvalu ženi koja je spriječila pljačku hrvatskog naroda.

Od naroda potječete i narodu ćete se vratiti, dobro je povremeno podsjetiti one kojima vlast postade slast. A narod je mudar, zato i opstade i preživi sve nedaće, a tako će i ovu. I dok ne prepoznamo vođe, lidere i državnike među nama, moja iskrena zahvala i duboki naklon ženi koja je spasila Hrvatsku – hvala.

Zorica Gregurić

Bivša Karamarkova ministrica dr.sc. Nada Šikić dobila je presudu u Ženevi

facebook komentari

 • kršni

  Sve je to teško ili nemoguće shvatiti. To je kao da živim u nekoj drugoj državi X a slušam i čitam o Hrvatskoj u kojoj zapravo stanujem! Jel to nevjerojatno ali istinito?

 • Sinoć sam se ‘naljutio’ na Šprajca zbog nebuloza koje je izrekao i fotomontaže uzoritog kardinala Bozanića, al vidi ironije, taj isti Šprajc je ‘novinar godine’. (naravno po izboru Lekovićevog HNDa). To se također događa u Hrvatskoj! Žalosno

 • goranka

  Gospođa Šikić bi trebala biti sljedeca gošća kod Bujanca, gospođa Gregurić na čelu svehrvatskog prosvjeda protiv antihrvata na svim razinama, Bruna Esih gradonačelnica Zagreba …

 • kršni

  Da novinar godine, za koga? Za mene sigurno ne.

 • Dusko Besenic

  BRAVO gospođo Gregurić….tako treba istupati ! Nadam se da ste pročitali moj komentar na vaš predhodni istup?! Dosta je bilo trpeljivosti i nekakvog povjerenja prema Plenkoviću,koji je u ovo kratko vrijeme napravio toliko bitnih i značajnih stvari PROTIV interesa Hrvatskog naroda! Neću ih opet nabrajati,ali svako od nas,ko imalo prati događanja na političkoj sceni,ili mora biti potpuno slijep ili tragično glup,pa da ne vidi što nam “naš” Premijer radi! SRAMOTA I DOSTA TOGA, INAČE ĆEMO ZBILJA PROPASTI !!!

 • Omnes Omnibus

  Sto je jos potrebno za tocnu ocjenu Plenkovica pored njegovog kadroviranja i partnerstva s cetnicima? Budenje, otvaranje ociju, zdrava pamet, gakanje u magli?

 • miro

  Sinoć je bio na Križnom putu na Hvaru , neka mu dragi Bog i Isus prosvijetli pamet,a ne samo zdravlje i snagu kako reče.