Zahtjev Saboru: Ispunite želju Hrvata koji jedu iz kontejnera, ukinite Mesićev Ured, a veleizdajnika lustrirajte!

4

“Kao najviše tijelo u Republici Hrvatskoj dužni ste pomoći da se osobe poput Stjepana Mesića, Zorana Pusića i Vesne Trešelić kazneno gone. Izvolite gospodo saborski zastupnici, predstavljati svoj narod u Saboru i zaštiti te ga od unutarnje agresije koja se provodi iz vladajućih struktura potpomognuta beogradskim plaćenicima Pusićima i Trešelićima.

Domoljubna organizacija Croatorum od Hrvatskog sabora traži hitno ukidanje Ureda bivšeg predsjednika Stipe Mesića, te njegovu lustraciju!
Obrazlažući razloge ovakvog zahtjeva, između ostalog, kažu kako je Mesić neupitno ratni profiter koji je primio tri čeka od Hrvatskog društva iz Australije, o čemu mogu posvjedočiti iseljenici iz Australije. Riječ je o čekovima za bolnicu u Gospiću i obranu Hrvatske, odnosno kupnju naoružanja. Time je bivši predsjednik, smatraju iz Croatoruma, počinio i čin veleizdaje oslabivši hrvatsku obranu onda kada je to bilo najpotrebnije.
Po rezoluciji Vijeća Europe 1481., koje je Republika Hrvatska potpisnik, Mesić mora biti lustriran i mora mu se zabraniti bilo kakvo javno djelovanje u zemlji! Razloga za to je puno, smatraju ovi domoljubi, od njegova sudjelovanja u gušenju Hrvatskog proljeća do toga da je bio suradnik zloglasne UDBE ili SDB-a.
Još veću štetu od njega, VI gospodo nanosite hrvatskom narodu dopuštajući ovakvim osobama da predstavljaju RH, da troše proračunska sredstva građana, a svakom prilikom poput srboslava Pusića vrijeđaju, omalovažavaju hrvatske branitelje i građane, stoji u dopisu Saboru kojeg potpisuje Croatorum.

“Kao najviše tijelo u Republici Hrvatskoj dužni ste pomoći da se osobe poput Stjepana Mesića, Zorana Pusića i Vesne Trešelič kazneno gone. Izvolite gospodo saborski zastupnici, predstavljati svoj narod u Saboru i zaštiti te ga od unutarnje agresije koja se provodi iz vladajućih struktura potpomognuta beogradskim plaćenicima Pusićima i Trešeličima.

“NE MOŽE jedan lopov, veleizdajnik, petokolonaš ili kolonašica, provokatori, mrzitelji hrvatskog imena i života, one koji su stvarali Domovinu, nazivati ni šovinistima ni fašistima. Antifašizam nema nikakve veze sa zločinačkim komunizmom, niti hrvatski branitelji imaju ikakve veze sa ustašama i partizanima, niti su partizani zaslužni za stvaranje Hrvatske, a bogami niti političari.”, kažu iz Croatoruma.
Dodaju kako zasluga pripada sirotinji koja je gubila glave, pa čak i s 15 godina na prvim crtama bojišnice, za razliku od premijera koji je, kako je rekao, bio premlad.
Gospodo, odradite svoj posao za koji vas plaćaju oni koji jedu iz kontejnera, stoji na kraju pisma.

croatorum

facebook komentari

 • peppermintt

  Mesiću triba doista ukinuti sve privilegije, ne znan kakvog ima smisla u toliko obimu a napose u vrimenu opće krize nepotrebno se razbacivati
  osim toga nije niit humano, on je ipak postariji čovik, triba ga što manje uznemiravat
  :))

 • peppermintt

  Mesiću triba doista ukinuti sve privilegije, ne znan kakvog ima smisla u toliko obimu a napose u vrimenu opće krize nepotrebno se razbacivati
  osim toga nije niit humano, on je ipak postariji čovik, triba ga što manje uznemiravat
  :))

 • Treba njega zatvoriti u slastičarnu, vrata zaključati a ključe u more baciti.

 • Treba njega zatvoriti u slastičarnu, vrata zaključati a ključe u more baciti.