Connect with us

Politika

Zaiskrilo između Hajdaš Dončića i Plenkovića

Objavljeno

on

Sjednica Hrvatskog sabora nastavlja se raspravom o prijedlogu za pokretanje pitanja povjerenja ministru zdravstva Viliju Berošu, što je prijedlog 41 zastupnika.

Premijeru se obratio SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić.

“Ne znam zakaj ste nervozni, pobijedili ste na izborima. Meni je ova bahatost ok, ovo je politička arena, možemo malo… Ne mogu se složiti da je ovo pamflet, to su činjenice. Činjenica je da zdravstveni sustav u minusu, činjenica je da se namještaju natječaji. Što bi mi kao oporba trebali, šutiti ili pljeskati – Bravo Andrej, najbolji ste”, upitao je Hajdaš Dončić.

Plenković je odmah odgovorio.

“Ja prvo vama moram reći da ste malo nervožasti. Drugo, kao glavni pororok, glavni analitičar brojeva u SDP-u koji je govorio o 68 mandata restart koalicije, kažu da je vaš doček rezultata doživio pad prisutnih, ali ne iz epidemioloških razloga. Pa je i skup gdje je bila Mrak Taritaš izgledao kao karmine”, odgovorio je premijer, a ubacio se i Arsen Bauk.

“HDZ je u Splitu od nas naučio kako se dočekuju rezultati”, poručio je premijeru.

“Vi niste ni u prvom krugu otišli daleko, a u drugome slavite antisemita. Bauk, samo ti slavi antisemita, uprti ga i ti na pleća kao i Puljak”, rekao je Plenković kroz smijeh, na što je dobacivanja prekinuo predsjednik Sabora, no ipak poručio da neće davati opomenu.

UŽIVO – Sabor raspravlja o iskazivanju nepovjerenja Viliju Berošu

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari