Connect with us

Politika

Zajednica branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’: Zoran Milanović svojim opetovanim ispadima krši Zakon o obrani

Objavljeno

-

Zajednica branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’: Zoran Milanović svojim opetovanim ispadima krši Zakon o obrani i pripisuje si ovlasti koje nema i za koje nije biran

Zoran Milanović svojim opetovanim ispadima krši Zakon o obrani i pripisuje si ovlasti koje nema i za koje nije biran. Njegovi očajnički pokušaji da privatizira Hrvatsku vojsku za svoje dnevno političke svrhe postaje već i besprizorno.

Zajednica branitelja „Gojko Šušak“ ovaj neviđeni čin uzurpiranja Hrvatske vojske mimo zakona, kao i nedavnu najavu da će blokirati sve na što ima utjecaja u državi, drži vrhuncem licemjerstva i nezabilježenim primjerom ugrožavanja nacionalne sigurnosti države.

Podsjećamo, Zoran Milanović pritiscima je tražio kršenje Zakona o obrani i promaknuća mimo reda, čime je urušio dostojanstvo pobjedničke Hrvatske vojske i njezinih časnica i časnika.

Funkcioniranje sustava te obavljanje misije i zadaće Hrvatske vojske u skladu s Ustavom i zakonom moraju biti iznad osobnog ega, sitnih interesa ili kako je to Predsjednik Republike rekao „zbog mira u kući“.

Ovime dajemo punu potporu ministru obrane Mariju Banožiću, a Predsjednika Republike Zorana Milanovića pozivamo da se vrati u okvire zakona i Ustava.

Miljenko Filipović
predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari