Pratite nas

Iz Svijeta

Zapanjujuća teorija: Rak je moguće izliječiti za tri minute?!

Objavljeno

na

Teorija o liječenju raka u tri minute dijelo je poznatog američkog autora Gregga Bradena.

Da je rak moguće izliječiti za manje od tri minute zapanjujuća je teorija koju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden poznat po teorijama o liječenju ove teške bolesti. On vjeruje da emocije utječu na DNK, a kolektivna snaga misli može izliječiti bilo koje fizičke bolesti. Rak prema ovoj teoriji nastaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između misli i manifestacije u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje povezuju sve. Ovo polje o kojem priča dokazano je znanstveno, a prezentirano je u vodećem časopisu Nature iz 1996. godine.

Misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje, a valovi dosežu jedan metar od našega tijela. Davno je čak i Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misi proizvoditi električnu struju, a naše misli prema tome snažna su energija. No, fokusirane, snažen misli, a ne one koje su razbacane na sve što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli stavaraju jako elektromagnetno polje i djeluju na okolinu. Kada se razvije ova tehnika ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se zasniva liječenje. To je dokazano video snimkom iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu. Da bi mogli proizvesti jako zračenje potrebno je uspostaviti kontrolu nad mislima i emocijama koje se mogu jačati vježbom, savjetuje ordinacija.hr.

Emocije i osjećaji zapravo su ogledalo, a sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor te dobivamo ono što se nalazi u nama. Ako kažemo jednog dana ću ozdraviti ogladalo nam odgovara da to neće biti nikada ili u dalekoj budućnosti. Ako pak tvrdimo da se osjećamo dobro i mijenjamo u trenu kada nam se nešto događa tada nam se događa promjena i naš DNK se mijenja zajedno s nama. Znanost je godinama tvrdila da vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i život, ali psihoonkologija ipak tvrdi suprotno jer emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama i našem životu.

Dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari