Connect with us

Komentar

Zapitaj se Ivane.. očito si neupućen u neke stvari!

Objavljeno

on

U posljednje vrijeme prašinu o masonima i lopovima u saboru je digao Ivan Pernar i dobio simpatije mnogih. Na svom FB profilu objavio je fotografiju pored spomenika Bitka na Sutjesci. Dobio je i mnoge negativne komentare i izdvajamo jedna odličan komentar. Ostale pročitajte na njegovom FB profilu:

Komunizam, a preko njega ujedno i bezbožni ateizam su bili jedan od projekata masonerije preko pokvarenog Hazara Karla Marxa, sotoniste i masona 33/eg stupnja… Jugoslavija je bila projekt masonerije, čak su joj i ime dali 1929.g. po svojoj masonskoj loži “Jugoslavija” koja je osnovana desetak godina prije…

Četnici, jedna od vojski te bolesne kraljevine Jugoslavije su na svojoj zastavi imali “lubanju i kosti”,a zastavu im je stvorila masonerija kojoj su to jedan od simbola.. zločinac Tito je bio mason, to se dobro zna, a partizani vjerne sluge masonerije, a da to nisu ni znali jer su vjerno služili njihovim ciljevima…

Jasenovac je prenapuhan barem dvadeset puta, a dobar dio žrtava koje su tamo završili su bili pripadnici vojske i civila NDH koje su ti isti partizani, koje vidim da ti hvališ, pobili na križnom putu i podmetnuli kao žrtve u Jasenovac.. znam to dobro jer su mi tri brata od bake tako završila i djed u logoru Stara Gradiška.. zapitaj se, kad već pričaš o Hanžekoviću, zašto su mu djed i brat od djeda završili u Jasenovcu kao i kompletna masonerija u NDH koje su Ustaše odmah 1941.g. hapsili jer su znali o kome se radi i koji su ciljevi tog okultnog društva..

Zapitaj se zašto je NDH proganjala masone ako je već bila toliko loša i nakaradna, a ti isto znaš tko su oni? ..stvorit ćeš si lošu sliku u mnogim očima pa i kod onih koji su sa simpatijama gledali na tvoje nastupe u Saboru.. očito si neupućen u neke stvari ili namjerno i svjesno veličaš pokret koji je mnogima donio samo zlo, progon i smrt, a uostalom, vidim da si vjernik i da se često pozivaš na Isusa, da si bio član NOB-a i da si preživio II svj, morao bi automatski biti i član KPJ, a onda bi morao postati ateista i ostaviti se vjere i Isusa jer je članovima KPJ bilo zabranjeno ići u crkvu i prakticirati vjeru..

Razmisli malo i o tome kad več veličaš partizane, NOB i ostala sran*a koja nemaju veze s istinskim pokretom otpora nego su služili masoneriji da sprovede svoje ciljeve i planove uvođenjem bezbožnog ateističkog komunizma.

Hrvoje M.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari