Connect with us

Vijesti

Zaruke na Kninskoj tvrđavi nakon završetka vojne obuke

Objavljeno

-

Foto: MORH/ T. Brandt

Poručnik Marko Pedić nakon završene hodnje od Udbine do Knina, zaprosio je svoju djevojku poručnicu Teu Kovačević

Na Kninskoj tvrđavi, nakon što su polaznicima 10. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić” uručene značke i diplome, pripadnik Motorizirane bojne Vukovi Gardijske mehanizirane brigade poručnik Marko Pedić na oduševljenje svih prisutnih, a posebno obitelji i prijatelja, zaprosio je svoju djevojku, također pripadnicu Hrvatske vojske, poručnicu Teu Kovačević.

Kako kaže, trebao mu je motiv da tijekom obuke tijelo prati i srce: “Prsten je kupljen prije obuke i dao sam ga sestri da ga donese na Kninsku tvrđavu. Obuka je bila teška, vođeno srcem tijelo je izdržalo, ali upravo zbog svih tih fizičkih napora nisam imao nervozu prije prošnje”.

Na kraju, poručnik Pedić zaključio je s osmijehom kako je nakon obuke spreman i za brak, a Ministarstvo obrane i Oružane snage RH žele im puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Podsjetimo, svečanim uručenjem nagrada i priznanja danas 22. svibnja 2024. na Kninskoj tvrđavi završila je dvodnevna hodnja polaznika 10. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” od Udbine do Knina.

U Kninu završena hodnja Središta za razvoj vođa ‘Marko Babić’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas