Connect with us

Vijesti

Zašto je dobro biti sramežljiv

Objavljeno

-

Sramežljivi ljudi, prilično očekivano, nisu baš na dobrom glasu jer se sami ne mogu reklamirati, no takvo povučeno ponašanje ima raznih prednosti koje možete otkriti tek kad takve ljude bolje upoznate.

Tada ćete shvatiti da oni sjajno uočavaju sve detalje, jer im se izravno privlačenje pažnje na sebe niti najmanje ne sviđa. Stoga, povučen položaj u društvu daje im priliku da sa strane neometano promatraju i začudit ćete se ako se otvore i kažu vam samo djelić onoga što su primjetili, prenosi metro-portal.hr

Sramežljivima je jako stalo do mišljenja drugih ljudi, što je zapravo i jedan od glavnih razloga takvog ponašanja. No, takvo ponašanje ponekad se tumači ¸kao misteriozno i tajnovito, što na kraju ipak privuče neke ljude među kojima sramežljivi mogu naći partnera i prijatelja.

Uz sve to, nije ni čudo da su sramežljivi ljudi zapravo mislioci koji za promišljanje i unutarnje razgovore sa samim sobom uvijek imaju dovoljno vremena. Kreativno razmišljanje je cijenjena stvar, pa ako vam se javi neki ustrašeni glasić sa svojom idejom, budite pametni i saslušajte što ima za reći, ništa neće biti tako dobro.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari