Connect with us

Komentar

Zašto nitko ne govori o potrebi REkristijanizacije Europe?

Objavljeno

-

ilustracija

dekristanizacija, islamizacija, integracija

Zašto nitko ne govori o potrebi REkristijanizacije Europe? Zašto mnogi koji su najpozvaniji govoriti ovoj temi govore isključivo o integraciji, a nikada o potrebi očuvanja kršćanskog identiteta Europe? Pita saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović.

Što znači famozna „integracija“?

Koristi li se izraz „integracija“ isključivo da bi se na društveno prihvatljiv način, onako europski tolerantno govorilo o doseljavanju uglavnom nekršćanskog stanovništva na Europski kontinent?

Da se razumijemo, za promjenu vrijednosnog sustava i odmicanje od kršćanskih vrijednosti Europljana nije nitko kriv do samih Europljana, međutim da bi se Europa sačuvala kao kontinent s kojeg je krenula kristijanizacija čitavog svijeta potrebna je katarza autohtonih Europljana kao i zaustavljanje islamizacije.

U Hrvatskoj je do sada prema podacima koje iznosi MUP uspješno integrirano (čitaj naseljeno) 152 migranta, u slijedećim mjesecima integrirati (čitaj doseliti) će se još 100. Ovo je početak sjajne suradnje između migranata i Ministarstva unutrašnjih poslova koje će porezne obveznike koštati 430 000 eura, napisao je Hrvoje Zekanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari