Pratite nas

Komentar

Zašto sam večeras sretan i ponosan? Zato jer smo to Mi! Jaki dok smo složni

Objavljeno

na

Jaki smo dok smo složni, dovoljno moćni da ostvarimo ono što želimo

Zašto sam sretan i ponosan? Zato jer je nakon njihovog drugog gola netko ugasio ton na televizoru i pustio “Oj, hrvatska mati nemoj tugovati, zovi samo zovi i svi će sokolovi za te život dati!“. Ustali smo svi, najmlađi su debelo bili maloljetni, a najstariji debelo “punoljetni”. I svi smo pjevali. I nastavili pjevati sve do pobjede. I Lijepa li si i Lupi petama i sve što je ovaj puštao.

Zato sam ponosan. Jer smo to mi.

Ne oni kokošari koji žive da bi krali i muljali, ne ovi prosvješteni kozmopoliti koji idu u Irsku jer kuiš ono, ne ovi koji mrze sami sebe jer hdz krađe, ne unuci i djeca komunjara koji su izgubili povlašteni položaj nego mi.

I svi znamo da neće nogometaši svrgnuti bandu s vlasti i zatvoriti pipu lopovima, ali daju nam nadu u to da smo jaki dok smo složni, dovoljno moćni da ostvarimo ono što želimo.

Domagoj Pintarić & Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Pupovac čestitao Vučiću na ‘Pobedi u prvom svetskom ratu’!

Objavljeno

na

Objavio

Notorni Milorad Pupovac, kako javlja Tanjug, a prenosi beogradski Blic, u čestitci u ime ‘Srpskog narodnog veća’ napominje kako je “srpska vojska uz ogromne žrtve, kako vojničke tako i civilne, izvojevala jednu od najvećih pobeda tog rata”, piše Velimir Bujanec

Pupovac u čestitci ne skriva sreću i ponos što je nakon 1. svjetskog rata stvorena Jugoslavija: “Verujemo da je ovo prilika da se setimo svega onog što je ta pobeda donela, što je nakon nje stvoreno…”

U svakom slučaju, ta “pobeda” Hrvatima je donijela 137.000 mrtvih domobrana i još 109.000 civilnih žrtava. Civili su najviše umirali od tzv. španjolske gripe, a naši ratnici na bojištima od Galicije do Soče. Najviše hrvatskih domobrana izginulo je na srbijanskom bojištu, čuvajući granicu Monarhije na Drini, no Pupovcu nije palo na pamet sjetiti se i tih žrtava.

Ipak, ono najgore što je Hrvatima ta “pobeda” donijela je tamnica hrvatskog naroda – Jugoslavija, u kojem je zbog srbijanskog i komunističkog terora protjerano i pobijeno na stotine tisuća naših ljudi.

Jedino što Tanjug nije javio – je li Pupovac čestitao Vučiću samo u ime SNV-a ili možda i u ime hrvatsko-srpske koalicije SDSS-HDZ-HNS, komentirao je Velimir Bujanec.

U spomen na pale hrvatske vojnike u Prvom svjetskom ratu

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Velimir Bujanec: ‘VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Objavljeno

na

Objavio

VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Zaista je teško razumjeti naše susjede Srbe. Vučić, Vulin i ‘vojnikinja’ Brnabić ovog su vikenda nazočili vježbi Vojske Srbije znakovitog naziva ‘Vek pobednika 1918. – 2018.’. Tih 100 godina za njih je baš bilo “pobjedničko”.

Nakon olujnog poraza u Hrvatskoj i kapitulacije na Kosovu, čekamo još da ostanu bez Vojvodine i tzv. RS – i eto im opet ‘Beogradskog pašaluka’. Samo nek’ slave poraze, navikli smo, komentirao je Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari