Connect with us

Pregled

Zdravko Mamić: Ako ću služiti kaznu, to će biti u BiH

Objavljeno

on

Zdravko Mamić izjavio je na konferenciji za novinare da će, ako ikada bude služio zatvorsku kaznu, to biti u Bosni i Hercegovini.

Nikad nisam bio ni formalno bjegunac, niti sam danas bjegunac. Jer kako čovjek može pobjeći iz vlastite države, poručuje Mamić

“Obećavam vam da će biti konkretnih stvari, imena, događaja, kakvih ste rijetko kada čuli”, kazao je Mamić na početku.

“BiH je moja prva domovina. Prije sam govorio da je to Hrvatska. Danas kažem da je BiH moja prva domovina. Iz više razloga. Jedan je što ukoliko dođe do toga da ću ja služiti zatvorsku kaznu, onda ću je služiti isključivo u BiH. Nikad nisam bio ni formalno bjegunac, niti sam danas bjegunac. Jer kako čovjek može pobjeći iz vlastite države”, kazao je Mamić.

Podnio je ostavke na funkcije u Dinamu

Podnio je i ostavku u Skupštini Dinama, a nije više niti savjetnik Dinama. Onda je pričao o svojoj mladosti i kako je došao skupa s bratom na probu u Dinamo i o povijesti svoje obitelji i da je njegov brat igrao u generaciji sa Zajecom. Potom je govorio i o svojoj nogometnoj karijeri koja je bila kratka.

Kazao je da je neprekidno 50 godina radio u Dinamu. “Uvijek mi je Dinamo bio iznad života”, kazao je i podsjetio se da je utakmice gleda sa drveta iz Maksimirske šume. Prisjetio se i tučnjava i kako je 80-ih vodio navijanje Dinama. Nakon toga je govorio i o svojoj karijeri kao dužnosnik Dinama koja je počela 1992. godine.

“Tuđman je sigurno bio najveći navijač Dinama u povijesti”, kazao je…

Prijenos konferencije za novinare Zdravka Mamića možete pratiti ovdje:

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari