Connect with us

Pregled

Zdravko Mamić: Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion

Objavljeno

on

Ja za Dinamo živim i živjet ću u futuru. A Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion kakav je arhitekt gospodin Otto Barić isprojektirao u suradnji s klubom.

Nov stadion UEFA kategorije 4, kakav Zagreb i Dinamo zaslužuju može biti gotov za 3 godine. Jedino što nedostaje je vaša podrška kako bi Dinamo dobio pravo građenja na zemljištu koje je bilo njegovo do 1992., a zatim mu je oduzeto političkom odlukom.

Novi stadion građane neće koštati ništa, a bit će na ponos svima. Koštat će oko 60 milijuna eura koje će uložiti partneri projekta, a bit će najljepši ukras Zagreba.

Hrvatska je nogometna nacija i Hrvatska, Zagreb, a osobito Dinamo ovo zaslužuju, PODIJELI OBJAVU AKO ŽELIŠ NOVI STADION, komentirao je Zdravko Mamić na facebooku

Iz Dinama su po prvi put objavili kako bi trebao izgledati novi maksimirski stadion.

U trenucima kada naši igrači pišu nova vječna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebao izgledati naš dom!
Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA-e, vizualni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekt g. Otto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane tvrtke Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije. Novi Dinamov stadion uključuje:
➡️ 34 000 natkrivenih mjesta
➡️ 3000 VVIP mjesta
➡️ vrhunski hospitality
➡️ medijski centar
➡️ osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom
i još mnogo toga. Dinamov dom kakav Dinamo zaslužuje investicija je vrijedna oko 60 milijuna eura, a realizirati se može u roku 3 godine. Želimo sudjelovati u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom.
Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da podrže našu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski natječaj, odabir idejnog rješenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela financiranja i naposljetku izgradnju modernog Dinamova doma, zasigurno podići klub na višu razinu i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa! Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači to su zaslužili…

Maminjo ex-press!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari