Connect with us

Vijesti

ZDRAVKO MAMIĆ: ‘Ovo je direktno naređeno od premijera!’ (VIDEO)

Objavljeno

on

‘Što mi se stavlja na teret? Utaja poreza? Ono što ja znam se jednostavno nije dogodilo. To jedna čista laž, neistina.’

[ad id=”68099″]

“Prije nekoliko dana sam na jednoj lokalnoj televiziji govorio o politici, što oni rade i kako rade, govoreći o aferi s Davorom Šukerom, koja je izmišljena. I na kraju sam završio s rečenicom ‘ako me ne uhapse ili ne ubiju”, rekao je Zdravko Mamić na izvanredno sazvanoj konferenciji za novinare pripređenoj u Sloveniji gdje boravi s prvom momčadi na pripremama za početak sljedećeg prvenstva početkom srpnja.

“I evo sad bi me hapsili”, dodao je još Zdravko Mamić.

I nastavio:

“Što mi se stavlja na teret? Utaja poreza? Ono što ja znam se jednostavno nije dogodilo. To jedna čista laž, neistina. Ne mogu je drugačije nazvati. Vrijeme će pokazati da se nije dgodoilo. Još nešto, meni se osobno gade gade i s gnušanjem govorim o ljudima koji su spremni varati svoju državu i izbjegavaju plaćanje poreza i računa koji im dolaze na naplatu. Nikada nisam u životu, ni ja ni obitelj, nitko nikada nije ne platio račun i u prvoj sekundi dolaska”…

Stigao je i red na poslovanje Dinama u Mamićevom obraćanju:

“U mojih 15 godina u Dinamo ne postoji niti jedna državna i privatna tvrka koja plaća brže od Dinama. To je u mom kodu. Jedina obrana mene i moje obitelji, roditelja, bake i djeda, tako sam odgojen. Ponosan sam da moja obitelj nikada nije izbjegavala porez ili namet. Utaje se gnušam i osuđujem. Zašto se to događa? To je čista politička namještaljka. To je zagurala i tražila politika da se napravi meni i bratu u postizanju njihovih planova i ciljeva”.

“Uskoro će vam biti jasno o kakvim se ljudima radi. Radi se o običnoj  zlouporabi vlasti, od premijera pa na niže. Dugo smo im na meti, pa pogledajte samo što se događalo u predsjedničkoj kampanji, kako nas je napadao, i mene i HNS bivši predsjednik Ivo Josipović”.

Nezaobilazna je bila i tema o nacističkom simbolu na poljudskom stadionu prije dvoboja Hrvatske i Italije. Mamić stariji je pričao:

“To je očito  djelo velikih majstora. To nije djelo balavaca, to su učinili ljudi obučeni za specijalni rat i nikada se neće saznati tko je to napravio. Pa, 20 dana nakon što se to dogodilo nemate ni T od traga za počiniteljem”….

Priča je nastavljena o progonu njegove obitelji:

“Cilj prljavih podvala i radnji je sljedeći: Čuli ste premijera Milanovića: Mi ili oni? Tko smo to mi gospodine premijeru,a tko su oni? Cilj je da po se staroj Udbaškoj – zavadi pa vlada. ‘Igraju se vatrom pored buradi baruta, svima im poručujem, pogotovo ovima koji su na funkcijama, morat ćete odgovarati pred hrvatskim narodom”.

“Bojim se da ću se morati početi baviti onime što sam davno pospremio iza sebe. Obično oni koji su žrtve ovakvog progona mogu politički profitirati od toga. Kandidirao bih se i za premijera, sigurno je da bih napravio bolje za ovaj narod od ovih zločestih ljudi”.

Nastavio je…

“Nema potrebe u ovome trenutku da se vraćam u Hrvatsku, konzultirao sam se sa svojim odvjetnicima. Ja sam zadnji koji će kleknuti, borit ću se do zadnje kapi krvi. Mogu me ubiti, mogu me privesti, ali ja sam im za petama”.

Potom…

“Poručujem Dinamovim navijačima, svim građanima Hrvatske da budu mirni, Dinamovcima da budu spokojni, ovo su teški trenuci koje mi živimo posljednjih nekoliko godina”.

“Iz svih istupa premijera Milanovića jasno je da se izmišljaju afere uvjetno prema svim ljudima koji su desne ili domoljubne orijentacije. SDP si jedino uzima pravo da su oni nosioci prava na našu antifašističku prošlost, što je uvreda za svakog čovjeka, pa i mene i moju obitelj. ‘Opasnu je igru zaigrao SDP na čelu s Milanovićem”

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari