Connect with us

Reagiranja

Zdravko Mamić se zahvalio na podršci i obratio javnosti

Objavljeno

-

Bivši dopredsjednik GNK Dinama i aktualni savjetnik kluba iz Maksimirske Zdravko Mamić putem Facebooka se obratio javnosti i prokomentirao cjelokupnu situaciju u vezi sudskog procesa izvlačenja novca iz Dinama, kao i svjedočenja Luke Modrića koji je u posljednih tjedan dana izložen pravom linču medija i javnosti.

Među mnoštvom poruka podrške, na kojima vam zahvaljujem – poslali ste mi i ovaj tekst koji je napisao Tomislav Zbožinek i koji bih htio podijeliti s vama. Ako imate par minuta – obavezno ih izdvojite na čitanje ovog teksta koji prenosim u cijelosti! Molim vas da, ukoliko vam se tekst svidio, podijelite isti sa svojim prijateljima. Hvala vam!

“Torcido moja, sjećate li se Sanadera, Vidoševića, Rožića, Luketina, Grgića, Svaguše, Pokrovca, Maleša, Šurjaka, Fiorentinija… Dragi moji, ti vaši hajdukovci su uništili Hajduk. A njih ne prozivate, nego su vam za sve krivi Mamić, Zagreb i Dinamo. Jedino što znate je sakriti se iza riječi TORCIDA i glumiti heroje, a niste ni pisnuli kada su vam hajduk opljačkali….

Pročitajte tekst koji smo objavili,  a na koji se osvrnuo Zdravko Mamić:

 

Tomislav Zbožinek: Za moju dragu Torcidu…

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari