Connect with us

Pregled

Zdravko Mamić: Svatko tko želi potražiti mir na bilo kojem dijelu kugle zemaljske treba doći u Međugorje

Objavljeno

on

Zdravko Mamić u Međugorju čeka da ga USKOK ispita tijekom izvida o sucima koje je optužio za mito. Za Dnevnik Nove TV Zdravko Mamić otkrio je – kada će se i kako to dogoditi.

Ja svoju bitku koju sam nazvao reforma pravosuđa nastavljam i dalje, rekao sam da sam siguran koliko sam siguran da sad gledam u vaše kamere i da s vama razgovoram da će ovi suci završiti u zatvoru i naravno valjda svatko pametan razumije da će doći do obnove postupka u Hrvatskoj. Znam što su ljudi svjedočili, znam što su presonalni dokazi jer je negdje 50-ak svjedoka, znam što su materijalni dokazi. Pa vidjeli ste u javnosti, ovo je kamilica što su se slikali sa mnom ili ne slikali.

Mogu ekskluzivno reći da se veselim da će 12.5. konačno uslijediti moje svjedočenje, iako sam ja, prošlo je već 7 mjeseci kako sam dao famozni stick i svoj iskaz državnim organima, 12.5. ću dati iskaz uživo. Prema tome poslije toga više neće biti isto.

Hoćete nešto novo otkriti tužiteljima ili ste već sve predali u sticku?

Naravno, ovisno o mom raspoloženju i kvaliteti sugovornika s druge strane, može se očekivati da će biti još ozbiljnog materijala. Prema tome, za komunikaciju i za suradnju i za ljubav uvijek mora biti dvoje pa čak i za svađu.

Jeste dobili od osječkog suda poziv da platite tih 25 milijuna kuna imovinske koristi, troškova?

Ma niti sam šta dobio niti uopće znam šta mogu dobiti ili ne mogu dobiti iako primam svu poštu koja je ikad došla u Bosnu i Hercegovinu, moja je adresa poznata.

Svatko tko želi potražiti mir na bilo kojem dijelu kugle zemaljske treba doći u Međugorje, onda će shvatit o čemu pričam, ovdje je Gospa posijala jedan savršeni mir i ovdje tko god ima privilegiju, a ja imam privilegiju ovdje da živim je sretan čovjek, prema tome, mene je Bog odabrao i izabrao da budem sretan čovjek i poslao me u Međugorje.”

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari