Connect with us

Reagiranja

Zdravko Mamić: Za sve su krive političke elite, RH već 25 godina reketare huligani

Objavljeno

-

Najviše me rastužuje nemoć kojoj smo od šačice huligana izloženi već 25 godina. Ako tjedan dana obični navijači znaju da će se ovo dogoditi, onda to govori o nesposobnosti države, rekao je nakon utakmice Zdravko Mamić.

 [ad id=”93788″]

“Moje ogorčenje ide prema onima koji su vodili državu svih ovih godina. Država ne funkcionira, reprezentacija, Dinamo i Hajduk su kažnjeni 500 puta, već smo unaprijed kažnjeni s utakmicama bez gledatelja.”

“Za sve su krive naše političke elite, kolaboriraju s huliganskim skupinama u svrhu jeftinih političkih poena, dobijanja glasova na parlamentarnim i predsjedničkim izborima.”

“Dvjesto huligana reketari Hrvatsku već 25 godina. Svi oni koji su obnašali vlast može ih biti sram, ovo je plod njihovog nečinjenja. Što su zadnja dva ministra napravili oko svastike? Kakva je to država, pa nije to rješavanje ubojstva. To što se huligani kriju iza vodstva saveza je čisti spin, pa to traje već godinama… Gadljivo je da 200 huligana uništi svaku utakmicu Dinama, Hajduka i Hrvatske”, zaključio je Mamić, prenosi Goal.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari