Pratite nas

Komentar

Zdravko Tomac: Kosor bi bila samoubojstvo HDZ-a ta bi opcija značila totalni poraz.

Objavljeno

na

Na sinoćnjem Predsjedništvu HDZ-a navodno se razgovaralo i o lokalnim izborima u Zagrebu. Prema informacijama kojima raspolaže Direktno.hr, dio članova stranke gura Jadranku Kosor, iako o tome nije bilo riječi na Predsjedništvu.

Riječ je o dvojcu Vladimir Šeks i Davor Božinović. Takav scenarij za Direktno.hr prokomentirao je politički analitičar Zdravko Tomac, koji smatra da bi to bilo izrazito loše za HDZ.

“Mislim da je to još jedna podvala jer koliko razumijem politiku i političke odnose to bi bilo samoubojstvo HDZ-a. Ta bi opcija značila totalni poraz. To je potpuno nerealno i mislim da je da to izmišljena opcija. Kosor se još nije niti vratila u HDZ. To stvara novu zbrku na političkoj sceni”, rekao je  Zdravko Tomac i dodao kako ima saznanja da je ozbiljan kandidat HDZ-a europarlamentarka Ivana Maletić.

Tomac dodaje kako je pitanje hoće li ona to prihvatiti ili ne.

“S obzirom da je ona radila gospodarski program za HDZ i da ima iskustvo u Europskom parlamentu, smatram da bi to bilo dobro rješenje i da bi s njom HDZ bio konkurentan ne samo za gradonačelnika već i za mjesto u Gradskoj skupštini. Ukoliko ona ne prihvati, koliko znam, zasad još nemaju pravog kandidata koji bi imao šanse pobijediti na izborima. Vidim da se špekulira da Bruna Esih ide u utrku za Zagreb kao nezavisni kandidat.To bi bilo loše za HDZ jer će ona odnijeti jedan dio glasača desnice. Pozicija HDZ-a je dosta ‘labava’. Ne znam koga će izabranit, ali to neće biti Jadranka Kosor”, rekao je Tomac.

Na upit koliko je realno da Vladimir Šeks gura svoju bišu suradnicu Jadranku Kosor, Tomac odgovara:

“Cijenim političku pamet Šeksa. Znam da je bio jako vezan za Kosor i da je bio njezin savjetnik. Vjerujem da bi Šeks htio da se ona rehabilitira, ali mislim da ne bi napravio takvu političku pogrešku – da bi gurao nekoga tko nema šanse na izborima za gradonačelnika. Da Šeks nema političku pamet, ne bi se tako dugo održao.”

Tomac kaže da je od visokopozicioniralnih ljudi u HDZ-u čuo da se razmišlja o još nekim kandidatima iz vodstva HDZ-a koji slove kao ‘nepotrošeni Hrvati’ kao što je Miro Kovač.

Za lik i djelo Jadranke Kosor pak kaže:

“Nju treba poštivati za ono što je napravila. Bila je predsjednik HDZ-a i vlade. Za njezinog mandata je Hrvatska ušla u EU i to je njezina zasluga. Ne treba nikoga sotonizirati, ali mislim da je nakon izlaska iz HDZ-a pogriješila što je postala protivnik svoje bivše stranke i da si je onemogućila povratak u HDZ”, zaključio je Tomac.

Direktno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Fra Mario Knezović: Dokle? Dokle taj medijski teror i izluđivanje istine trebamo trpjeti?

Objavljeno

na

Objavio

IMAMO DOKAZE! MEDIJSKI SKANDAL „PAR EXCELLENCE“

Pokopati 294 nevine žrtve, od koji je 63 maloljetnika, a k tome još njih 14 mlađih od 16 godina nije udarna vijest u programima službene državne televizije i radija.

Naime, vozeći se jučer u 15 sati slušam vijesti dana, pa potom slušam i u 17 sati. Bio sam u šoku kad u najavi glavnih vijesti nema spomena o tome kako su tog dana pokopane žrtve komunista i partizana.

Udarna vijest u državi, koja živi pod snažnim medijskim terorom i medijskom ucjenom, je tuča navijača (što je, naravno, za svaku osudu), potom je važna vijest o požaru šuma u Amazoniji, a i Špancir fest je važan. Sve je zapravo važnije, čak i činjenica da će biti na Jadranu sunčano (koja vijest u sred ljeta), od toga da su nevini, bez suda mučki ubijeni od Tita i njegovih partizana i komunista.

— Dokle? Dokle taj medijski teror i izluđivanje istine trebamo trpjeti? Dokle će u zemlji krvlju natopljenoj dva dana udarna vijest biti navijačko nasilje, a prešućuju se ubijeni životi?

Dokle će licemjeri osuđivati (što treba) ogrebotine na rukama i nogama, a neće osuđivati metkom u potiljak ubijene maloljetnike? Dokle će biti važnija nečija umotana noga, nego stotine žrtava ubačenih u jame i zakopanih u šumarcima?

— Upravo mislim da su najveći nasilnici mediji (većina njih) koji svojim lažima rađaju frustracije koje nisu svi sposobni držati pod kontrolom. Trebaju li nam drugi dokazi kako se medijski upravlja kaosom u Hrvatskoj, a tako je i u Bosni i Hercegovini.

Medijski se pale požari, šire nasilja i onda se čekaju reakcije. Svakome normalnu je jasno da treba osuditi napad na navijače. Ali brate, ali gospodo, ali drugovi i drugarice, zar to treba dva dana biti udarna i prva vijest? U Beogradu se na dnevnoj bazi tuku Delije i Grobari. Je li to vijest?

— Zamislite da je npr. SAD ukopala oko 25.000 nevinih žrtava (to bi bio ekvivalent ukopu 294 žrtve u Hrvatskoj), bi li glavna vijest bila da je taj dan, ako i svaki dan zabilježeno nasilje crnjaca i bijelaca u Chicagu? Dosta je više! Dosta je laži, dosta je kreča koji domoljubnu Hrvatsku hoće učiniti fašisoidnom! Dosta je!

Poslušajte dokaz o kojem pišem. Poslušajte sramnu najavu glavnih vijesti na radiju, iste su bile i na središnjem televizijskome dnevniku. To upućuje na namjeru, a ne pogrješku.
— Ako i vi mislite da je dosta podijelite ovaj sadržaj i tako raskrinkavajmo mračnu stranu medija koji su u rukama propagande protiv Domovine!

 

Pitanje svih pitanja glasi: Tko je pobio sve te nevine ljude!?

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Glasnović: Bez 4 zborna područja HVO-a mi danas ne bi imali niti Hrvatsku državu niti Federaciju

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatska i BiH. Jedinstveno ratište. Hrvatske snage-HV, HVO. Šta tu ne razumiju agitpropovci na partijskim portalima.

 

Glasnović: Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari