Connect with us

Komentar

Zdravko Tomac: SDP smišlja krivičnu prijavu protiv Kolinde kako bi prikrili zlouporabe

Objavljeno

-

Iako je uobičajeno u demokratskim državama da predsjednik ili predsjednica posreduje u slučaju problema, poput ustrajnosti građana da štrajka glađu, kako je ukazao Zdravko Tomac u razgovoru za Direktno. hr, ministar Tihomir Jakovina smatra da je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović učinila kazneno djelo odnosno da je pritiskom pokušala dužnosnika prisiliti na počinjenje kaznenog djela te da je time prekoračila svoje ovlasti.

[ad id=”68099″]

Podsjetimo, dogodilo se to nakon što je ministar poljoprivrede pobjegao iz svog kabineta usred razgovora s predsjednicom Republike i ostavio je da čeka  nakon što je Grabar Kitarović htjela razgovarati o braći Markić koji koja već danima prosvjeduju i štrajkaju glađu ispred Ministarstva.

Ovaj potez predsjednice Tomac je ocijenio dobrim i ljudskim, a logičnim je nazvao njezin odlazak do ministra Jakovine da mu kaže svoje i čuje njegovo mišljenje.

”On se ponovo pokazao nekulturan. Pobjegao je kod Milanovića i dogovorio napad na nju. Čak je optužio da je napravila kazneno djelo. To ne može biti, bez obzira šta je rekla i savjetovala, jednostavno je smiješno. Jednostavno je misle optužiti jer je rekla svoje mišljenje. Sve ide dalje po starom. Umjesto da odgovore, da se zabrinu što se događa s Mirelom Holy kojoj prijete, kako ona kaže da će joj polomiti nogu, ruku pa i glavu, onda se skrene paženja na predsjednicu. To je Kukuriku koalicija – svaki tjedan skandal jedan”, rekao je Tomac.

Podsjetio je na izjavu Slavka Linića koji argumentirano tvrdi da je politički Uskok odnosno represivni aparat zlouporabljen, ne samo u njegovom, već i u drugim slučajevima.

”K tome je i Mirela Holy izjavila kako je smijenjena kada je odbila ispuniti ono što Mihanovićev brat traži. Imali smo jučer dvije strašne izjave bivših dužnosnika SDP-a, zlouporabu represivnog aparata. Mudraci iz SDP-a da to sakriju smišljaju krivičnu prijavu protiv predsjednice. Nadam se da hrvatski narod nije glup i da će svatko vidjeti o čemu se tu uistinu radi”, zaključio je Tomac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari