Connect with us

Komentar

Zekanović: Još jednom jasno želim reći istinu koja se sustavno pokušava izokrenuti

Objavljeno

on

Za sve one koji nisu sigurni, a prije svega mislim na predstavnike srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj želim još jednom jasno reći istinu koja se sustavno pokušava izokrenuti.

Smiješno je žaljenje za svim žrtvama koje čujemo od Borisa Miloševića i Milorada Pupovca, a na koje nasjedaju čak i neki “lideri desnice”.

Nevjerovatno je svakodnevno slušati navijanje mainstream medija za pomirbu bez priznavanja krivice od strane agresora.

Međutim, ovakvo ponašanje kulminira iz godine u godinu s vrhuncem u ovoj 2020. godini. Što možemo očekivati sljedećih godina nije teško pretpostaviti.

Sramotno je danas u Vukovaru još jednom slušati o pijetetu za SVE žrtve, a niti jednom riječju ne reći onu jednostavnu ali za Srbe očito bolnu istinu koja glasi: Mi Srbi iz Hrvatske zajedno s braćom preko Dunava i Drine smo palili i žarili po Hrvatskoj, bombardirali smo hrvatske gradove, okupirali smo dijelove Hrvatske, vodili ljude nad jame i rezali im vratove, OPROSTITE!

Tek kada na ovaj način od Borisa, Milorada i Aleksandra čujemo istinu možemo korak dalje. Mnogi Hrvati kao mnogo puta do sad kroz povijest bez obzira što su na strani istine i pravde još jednom spuštaju ramena i misle, ajmo podijeliti krivicu samo da završi priča, ne znajući da je to siguran put do još jedne Ovčare ili Bleiburga u stvarnom ili prenesenom značenju.

Do eventualne iskrene isprike molim vas budite tiho, pogotovo na današnji dan, komentirao je Hrvoje Zekanović na facebooku

Predrag Peđa Mišić: Prije iskrenog oprosta i pokajanja, ne vjerujem ni u jednu riječ koju Pupovac izgovori

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari