Connect with us

Komentar

Zekanović: Malo o suradnji SDP-a, Jelića, Petrine, SDSS-a, DP-a i Mosta…

Objavljeno

-

Zadnjih nekoliko tjedana posvetio sam se lokalnim šibenskim temama. Za one koji ne znaju, Hrvatski suverenisti participiraju u radu Gradskog vijeća Grada Šibenika i Skupštine Šibensko-kninske županije.

U gradu Šibeniku profilirala su se dva bloka – jedan je HDZ s jasnom pozicijom centra i natruhama desnice, a u drugom bloku što se jasno vidjelo kod glasovanja je SDP, Nova ljevica Rade Borić, izrazito lijevo liberalno nastrojena stranka Stipe Petrine i Škorin Domovinski pokret.

U ovakvoj konstelaciji ovaj lijevi blok meni nije bio i neće biti prihvatljiv, a s desnim nemam namjeru sklopiti nikakvu klasičnu koaliciju nego, kao i prošlom sazivu, uvjetovati neke projekte te smo to napravili odmah na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća. Za one koji su zaboravili podsjećam da je moj ulazak u politiku bio motiviran potrebom rušenja Milanovićevog SDP-a i njegove katastrofalne lijeve Vlade.

Kao i uvijek do sada, kako kod nacionalnih tako i kod lokalnih medija, kod mnogih djelatnika u medijima sam bio i ostao crvena krpa zbog svojih jasnih stavova i svjetonazora, a ovih dana je to kulminiralo u salve napada zbog činjenice da je aktualna gradska vlast pristala na raspisivanje međunarodnog javnog poziva za investitore za zonu TEF-Batižele. Danima se priča o nekakvoj fantomskoj trgovini, no nje njema – samo jedan jedini javni poziv za investitore.

PS
Pozivam cijenjene predstavnike medija neka prate današnju konstituirajuću Skupštinu Šibensko-kninske županije gdje će u „principijelnu“ koaliciju ući SDP, SDSS, Lijeva stranka Stipe Petrina, vijećnici Marka Jelića, Most/Loza i Škorin DP. Neka malo pišu o čerupanju 19 županijskih tvrtki i ustanova koje se upravo dogovara.

Također moram istaknuti za sve koji ne prate, iza uglađenog župana Jelića koji je ekspresno dobio termin kod Ace Stankovića stoji moderna zamjenica „Možemo profila“ Iris Ukić Kotarac stranke Stipe Petrine.

Mi ostajemo u oporbi, komentirao je Hrvoje Zekanović na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari