Connect with us

Pregled

Zekanović o koronavirusu: ‘Živ sam. Ima jedan simptom kojeg nema u drugim bolestima’

Published

on

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović prije nekoliko dana objavio je putem svoje Facebook stranice kako je pozitivan na koronavirus. Napisao je kako se zbog simptoma otišao testirati te da je nalaz bio pozitivan.

Evo, kao što vidite, živ sam – poručio je Zekanović u novom videu koji je objavio. Poručio je kako ‘nije pobijedio koronavirus’ već da on ‘pobjeđuje njega’.

Svatko tko, nažalost, dobije taj virus, neće ga miješati niti s jednom virozom ili gripom. Drugačija je bolest, barem u mojem slučaju. Stvarno jedna posebna, čudnovata bolest. Nemam jačih simptoma. To je prvo izostanak njuha. To je neugodno jer samim tim i okus izostane – rekao je Zekanović.

Kao simptome je naveo i temperaturu, malaksalost, bol u zglobovima, no i nešto što, kako kaže, nema u drugim bolestima.

Ali ima jedan simptom kojeg nema u drugim bolestima, ali kod mene je bio izraženiji, a to je nekakva opća smetenost.

Zekanović je kasnije u videu kritizirao Stožer koji je ‘dobio mandat na jedan čudan način’. – S pravom ćemo ukazati na 1001 nelogičnost koje je to tijelo napravilo. Radi se o brojnim pogreškama, brojnim manipulacijama i na njih treba ukazivati. Neću reći da je sve što su napravili krivo i loše, ali ću s pravom ustvrditi da trenutna vlast, taj Stožer pod pokroviteljstvom Plenkovića, itekako koristi koronakrizu kako bi postigli ciljeve, rekao je Zekanović.

Rekao je i kako sada pada u drugi plan gospodarska kriza ‘koja je nastala epidemijom, odnosno menadžmentom epidemije’.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari