Connect with us

Komentar

Zekanović o Raspudiću: On možda je elokventniji, možda i pametniji, ali nije vjerodostojan i to ga boli

Objavljeno

-

Foto: Hina

Saborski zastupnik iz redova Suverenista Hrvoje Zekanović bio je gost N1 Studija uživo. Komentirao je izjavu Nine Raspudića koji je za Suvereniste kazao da su “primitivni, neuki i marginalni“.

“Ta njegova izjava najviše govori o njemu samom. Onaj tko to može izgovoriti u javnom prostoru zapravo govori o sebi, tko je, što je, odakle je. To je Nino Raspudić. To je izričaj koji se ne može koristiti ni na ulici ni u krčmi među pijancima, a on ga koristi u Saboru”, rekao je Zekanović, dodajući da je Raspudić ovom izjavom pokazao svoj karakter.

“Most bi vjerojatno i danas sjedio u Vladi RH da ih Plenković nije potjerao. Sjetimo se famozne Plenkovićeve rečenice “tajnice, pripremite ostavke za naše ministre”. S druge strane, osobno sam rekao doviđenja tom istom Andreju Plenkoviću i tu je jasna distinkcija, mi smo vjerodostojni”, istaknuo je.

Ponovno se osvrnuo na Raspudića. “On možda je elokventniji, možda i pametniji, ali nije vjerodostojan i to ga boli”, dodao je.

Ističe da HDZ ima većinu te da mogu izglasati koga god žele za ravnatelja HRT-a i da bilo kakav “cirkus oporbe” neće to promijeniti. Osvrnuo se i na referendum oko uvođenja eura.

“Pozivam i kolege s ljevice da, ako smatraju da narod treba odlučiti o uvođenju nove novčane jedinice neka sada lijepo izađu i da potpišu referendumsku inicijativu. Neka oni naprave korak. Mi pozivamo sve političke opcije, bez obzira na predznak”, poručio je.

Dodaje da narod mora tu izreći svoj stav. “Kad se odrknete suvereniteta, vi ste na vjetrometini, dali ste se u ruke nekome, ovaj put Europskoj središnjoj banci.”

Zekanović ističe da će Hrvati nakon uvođenja eura živjeti loše. “Uvođenje eura je sveti cilj Andreja Plenkovića.”

Sabor: Švebovo imenovanje posvađalo Raspudića i Zekanovića

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari