Connect with us

Politika

Zekanović pozvao MUP da istraži ‘bijeli prah’ na Pantovčaku

Objavljeno

-

Foto: Hina

Nezavisni zastupnik Hrvoje Zekanović u srijedu je sa saborske govornice, pokazujući vrećicu s bijelim prahom za koju je kazao da ju je “pronašao šetajući po Pantovčaku”, pozvao MUP i ministra Davora Božinovića da to istraže.

„Šetajući po Pantovčaku, jučer sam sasvim slučajno pronašao tamo ovo”, kazao je Zeković u slobodnom govoru pokazujući vrećicu s bijelim prahom i pozvao službe za borbu protiv narkotika da naprave izvide na Pantovčaku.

Naveo je i simptome po kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu – često šmrcanje, hiperaktivnost, euforija, proširene zjenice.

„Narkoman naučen na koku zadržava lucidnost i imao razvijen smisao za prijevaru i laž svake vrste i ako osoba nije dobro našmrkana kokainom teško ćemo prepoznati simptome drogiranosti”, rekao je Zekanović aludirajući na predsjednika Republike Zorana Milanovića.

„Priča je to o jednom momku koji se zove Zoran, koji je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu u Novom Zagrebu, koji je često slušao pjesmu ‘Heroji ulice’, gledao vršnjake na ulici, a na maturalnom plesu pušio travu, kasnije je ušao u politiku, postao predsjednik SDP-a , predsjednik Vlade i, nažalost, predsjednik države”, kazao je Zekanović.

Pozvao je također zastupnike čiji je Milanović bio kandidat i one koji ga podržavaju, iz SDP-a, Možemo i Mosta, da kažu što danas misle o predsjedniku, te se očituju makar o Milanovićevim psovkama.

Reagirala je Marija Selak Raspudić (Most) ustvrdivši kako simptomi drogiranja kao što su lucidnost, hiperaktivnost i sposobnog laganja nju podsjećaju na govornika koji je upravo održao govor.

“Nije svačiji politički cilj potrčati u zagrljaj Andreja Plenkovića na saborskim stepenicama, neki imaju i ključne vanjskopolitičke ciljeve, a to je zaštita prava Hrvata u BiH”, poručila je Selek Raspudić Zekanoviću. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari