Connect with us

Komentar

Zekanović: Zašto priliku da govore o Istanbulskoj ne dobije netko od tisuća teologa u Hrvatskoj koji se protive ratifikaciji Istanbulske?

Objavljeno

-

Zašto priliku da govore o Istanbulskoj ne dobije netko od tisuća teologa u Hrvatskoj koji se protive ratifikaciji Istanbulske?

Još jedna emisija Otvoreno prošla je u istom tonu kao i mnoge do sada. I ovaj put je urednik procijenio da treba dovesti goste u omjeru 3:1, naravno u korist onih koji zagovaraju ratifikaciju Istanbulske konvencije.

Fantastično je kako je i ovaj put u medijima dobila priliku govoriti teologinja Ana Raffai koja subotnji skup naziva “demagogijom, a ne demokracijim”, a ne jedan od tisuća teologa u Hrvatskoj koji se protive ratifikaciji Konvencije. Možda je gospođa u slobodno vrijeme završila i Fakultet političkih “nauka”. Smiješno je njezino opetovano isticanje “Ja sam teologinja” kao da sama nekako ne vjeruje u to.

Sjajna je ideja urednika da za predstavnike struke dovede Marinu Ajduković s Pravnog fakulteta u Zagrebu i sutkinju Višeg prekršajnog suda Branku Žigant Živković koje su SLUČAJNO bile za ratifikaciju.

Zamislite što bi bilo da u Otvorenom odnos snaga bude obrnut?
Je li to moguće?

Kristina Pavlović: Namjera je kroz tu konvenciju promijeniti mentalitet suprotan hrvatskom mentalitetu i kulturi

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas