Connect with us

Reagiranja

Željka Markić: Čemu je Ilija Komšić želio podučiti mene?

Objavljeno

-

Ilija Komšić je biskupa želio prijetnjama opomenuti da pazi što priča. Čemu je želio podučiti mene?

Ilija Komšić – koji je biskupu Košiću poslao poruku “zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro” izjavio je za HRT “da mu nije žao što je poslao takvu poruku biskupu, jer ga je htio opomenuti da pazi što priča pod misom”.

A na što je mene želio upozoriti Ilija Komšić kad mi je 21.6. prošle godine, na dan Prvog nacionalnog Hoda za život poslao poruku:

“Smrt fašizmu i tebi kurvetino! Jebali ti 4 miliona hrvata mamu smrdljivu. Obisit će mo te z jaja od konja bana jelaćića”?

I čemu je mene uvredama želio podučiti Ilija Komšić kad mi je, nakon što sam ga blokirala na osobnom FB profilu, nakon što smo ga upozorili da smo njegove uvrede dostavili policiji, uporan u vrijeđanju – na moju javnu FB stranicu poslao još perverznije i uvredljivije poruke – posljednju prošli tjedan?

Da ne sudjelujem u Hodu za život? Da ne govorim ono što se njemu ne sviđa? Da ne iznosim stavove s kojima se on ne slaže?

Naravno da je Ilija Komšić odgovoran za svoje postupke – prijetnje i uvrede koje šalje ljudima koje uopće ne poznaje zato što se ne slaže s njihovim mišljenjem ili djelovanjem. Ali ovo oduzimanje ljudskosti neistomišljenicima, vrijeđanje, etiketiranje, širenje laži, seksizam – nije pokrenuo Komšić. On se “samo” priključio hajci, komentirala je Željka Markić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari