Connect with us

Komentar

Željka Markić: OBAVEZAN GRAĐANSKI ODGOJ – KAO POVRATAK U LIJEVI TOTALITARIZAM

Objavljeno

on

Radikalne lijevo-liberalne udruge bliske Sorosu i financirane iz proračuna Republike Hrvatske žele satnicu hrvatskih učenika opteretiti sa još jednim obaveznim predmetom – građanskim odgojem.

Udruge koje na sve moguće načine, surađujući sa političkim strankama, sprječavaju angažiranje odraslih s čijim se stavovima na slažu u civilnom društvu i guše javnu raspravu o svakom važnom pitanju – žele raspravljati i poticati na angažman – našu djecu.

Odrasle nastoje ušutkati, a s djecom žele raspravljati.

Takav, potpuno iščašen građanski odgoj kao obavezan predmet- želi uvesti u škole i gradonačelnik Rijeke Obersnel.

On je odrasle već riješio – izlaznost na lokalne izbore u Rijeci je nakon 70 godina komunista i SDP-a najniža u Hrvatskoj – oko 25%.To znači da je obersnelova vlast uspjela 3 od 4 birača “potaknuti” da uopće ne glasaju.

A sad slijedi demokracija za djecu. Od petog razreda. Dok je za njihove roditelje bolje da ostanu doma i ne glasaju – djecu Obersnel želi u budućnosti na izborima. Nakon što im se objasni – koja je partija jedina prava.

P.S. Da ne bi bilo zabune – zalažem se za građanski odgoj – kao međupredmetni sadržaj -koji neće dodatno opteretiti djecu. Prirodno je da svi mi koji smo djelima pokazali da se zalažemo za demokratizaciju hrvatskog društva – koji smo sudjelovali u organizaciji prvog građanskog referenduma – najdemokratskijeg načina odlučivanja građana – želimo da naša djeca dodatno proširuju prostor demokracije u Hrvatskoj – slobodni od nametanja svake ideologije.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari