Connect with us

Komentar

Željka Markić: Robert Bajruši i Jutarnji danas su nas podsjetili kako je to bilo živjeti u komunizmu

Objavljeno

on

Represivni jugoslavenski režim nam je 45 godina ulijevao u glavu da kad dovedeš u pitanje neki postupak Komunističke partije – to znači da si – ustaša..

Tako sam jutros iz difamirajućeg naslova JL-a : “Željka Markić na mala vrata rehabilitira NDH” doznala da Jutarnji i Milanovićev biograf tumače svojim čitateljima – na liniji sa Savezom komunista – da je zahtjev U ime obitelji za revizijom i poništenjem totalitarne i nepravedne osude na smrt streljem tada 74.godišnjeg predsjednika Matice Hrvatske, Filipa Lukasa, – u stvari “rehabilitaciju ustaštva”.

Bajruši i Jutarnji iznijeli su laž ne samo o meni – već onda i o svima drugima koji danas u Hrvatskoj, na žalost, sa velikim zakašnjenjem – razotrkivaju zločine i zločince totalitarne Jugoslavije.

U tom kontekstu ne čudi što su Bajruši i JL svoj uvredljiv i ni sa čim argumentiran naslov i tezu “ako kritiziraš komuniste, onda si ustaša” – pokušali opravdati izjavama – Orsata Miljenića i Čede Prodanovića.

Jedan je bio zamjenik tužitelja u SFRJ, a za mandata drugoga je Milanovićeva vlada štitila dok je mogla Udbine nalogodavce političkih ubojstava.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari