Pratite nas

Pregled

Željko Glasnović: Ignorira se diskriminacija protiv hrvatske dijaspore

Objavljeno

na

Sjednica Sabora se nastavlja raspravom o prijedlogu izmjena Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom kojima se želi olakšati uključivanje na tržište rada osoba s invaliditetom

Zahtjev za stanku zbog deložacija tražio je Ivan Sinčić, Ivan Lovrinović je zatražio stanku kako bi govorio o utjecaju politike na stvaranje slučaja Agrokor, a Željko Glasnović kako bi govorio stanju u mainstream medijima

Željko Glasnović: Ignorira se diskriminacija protiv hrvatske dijaspore

“Što se događa u hrvatskim medijima. Rekao bih da možemo potpisati osmrtnicu za istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj, mi nemamo ozbiljnih novina u Hrvatskoj, konzervativnog svjetonazora. Novinari su izloženi cenzuri, prijetnjama. Kakva je struktura hobotnice. 22 godine su prošle od kraja Domovinskog rata, još ništa ne znamo o tome”, kaže zastupnik.

Ignorira se diskriminacija protiv hrvatske dijaspore. To je namjerna sabotaža bivših kadrova. Cijeli trust mozgova bi se vratio ovdje, a ne mogu doći”, govorio je Glasnović.

“Bez istine nema katarze i tu se nitko neće vratiti”, zaključio je Željko Glasnović

VIDEO – Glasnović ‘očitao lekciju’ Bunjcu: Nemate pravo govoriti o HVO-u jer nemate pojma

Što vi mislite o ovoj temi?

Pregled

Pogledajte najspektakularnije trenutke dočeka Vatrenih heroja iz svih hrvatskih gradova!

Objavljeno

na

Objavio

U posebnom izdanju Bujice donosimo necenzurirane snimke dočeka naših junaka u Zagrebu, veličanstveni doček na splitskoj Rivi, slavlje za pamćenje u Imotskom, Omišu i Karlovcu, feštu nad feštama u Zadru te dirljive scene iz Donjega Miholjca i Slavonskoga Broda…

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Marcelo Brozović osigurao besplatne udžbenike za školarce iz Cerića

Objavljeno

na

Objavio

Srebreni hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović osigurao je besplatne udžbenike za učenike nižih razreda Područne škole Cerić, objavila je u četvrtak općina Nuštar, čiji je sastavni dio naselje Cerić.

“Hvala Marcelo”, poručio je Nuštar uz informaciju da je hrvatski reprezentativac u dogovoru s načelnikom općine, Hrvojem Drinovcem odlučio donirati udžbenike za učenike od 1. do 4. razreda Područne škole Cerić.

Nuštar se nalazi između Vinkovaca i Vukovara, općinu čine tri naselja: Nuštar, Cerići i Marinci u kojima, po posljednjem popisu, živi oko šest tisuća stanovnika.

Općina je u Domovinskom ratu pretrpjela strašna razaranja, no Nuštrani se ne predaju, nastoje zaliječiti ratne rane i stvoriti život dostojan čovjeka.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari