Connect with us

Istaknuto

Željko Glasnović: Koliko dugo ćemo dopustit da nam anacionalna bagra vrijeđa naše mrtve i svetinje?

Objavljeno

on

Oružana borba za slobodu i nezavisnu hrvatsku državu koja je počela 1941. ili 1991.g. vodi se i danas samo drugim sredstvima za sve poginule za hrvatsku nezavisnost, za njihovu djecu, za Hrvate izvan domovine i BiH.

[ad id=”93788″] Svi se moramo uključiti u izgradnju moderne i funkcionalne hrvatske države. Hrvatsku ne smiju voditi interesne skupine i pojedinci koji misle da je partija svrha samoj sebi, a ne hrvatska država.

Koliko dugo ćemo dopustit da nam anacionalna bagra vrijeđa naše mrtve i svetinje?
Tko će platiti za obespravljene hrvatske radnike koji danas rade za crkavicu dok neki ratni profiteri, ostaci crvenog plemstva i njihovi nasljednici upravljaju skupim jahtama, školuju djecu u elitnim školama u inozemstvu i troše ukradeni novac kao pijani milijarderi u kazinima Las Vegasa?

Ako misle da ćemo svi mi ignorirati njihove zločine protiv hrvatskog naroda gadno se varaju.
Usmjeravanje novca poreznih obveznika u nedržavne projekte biti će kažnjeno i to če biti jasna poruka onima koji su do sada popljačkali i opustošili hrvatsku državu od 1945. pa nadalje.
I da politika bez morala nema nikakve budućnosti u našoj ljubljenoj hrvatskoj domovini. Pripremite se za dvanaestu rundu …

Bog i Hrvati
Željko Glasnović

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari