Pratite nas

Komentar

Željko Glasnović: Konačno moramo prestati živjeti u laži

Objavljeno

na

Više je nego sramotno 30 godina nakon pada Berlinskog zida da se političari i mainstream mediji ponašaju da su povijesno i politički nepismeni. Glavni uzrok polarizacije u hrvatskom društvu jest što se dalje nastavlja krivotvoriti povijest u jugokomunističkom i velikosrpskom stilu.

Dok se raspravlja o HOS-ovoj spomen-ploči u Jasenovcu hrvatski poreznici i dalje plaćaju krivotvorenje broja žrtava u Spomen parku Jasenovac.

Štovatelji šumskog maršala nemaju pravo tumačiti povijest ili govoriti išta u ime hrvatskog naroda. 1945.godine prodali su hrvatsku državu Beogradu, a narod izručili najkrvavijoj staljinističkoj tiraniji u Europi zvanoj Sovjetski Savez. Oni su moralno i intelektualno osakaćeni, njima se nikada ne smije vjerovati. Sklopili su savez sa bivšim kolonijalnim silama koje su od Afrike do Jugoistočne Azije pobile milijune ljudi. Neke od tih bivših kolonijalnih sila zdušno financiraju te nehrvatske udruge.


Srpska pravoslavna crkva se do dan danas nije ispričala za zločine velikosrpskog imperijalizma koji je od 1912-1999. godine što pod kokardom što pod petokrakom pobio na stotine tisuća ljudi na ovim prostorima, i to većinom u miru.


U glavnom gradu Kanade gradi se spomenik žrtvama komunizma. Sve zemlje u Europi koje su stradale od komunističkog terora su financirale izgradnju spomenika. Gdje je tu Hrvatska?
Moramo, kako je rekao Solženjicin, konačno moramo prestati živjeti u laži.


Željko Glasnović

Glasnović: Najveća unutarnja prijetnja Hrvatskoj su korumpirani i anacionalni ostaci ancien režima

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Još jedna pobjeda Srbije u Haagu, a evo i zašto

Objavljeno

na

Objavio

Još jedna pobjeda Srbije u Haagu, to je siže ove presude. Srbija je imala startegiju i do sad joj sve ide po planu.
Dakle, doživotna bez direktne odgovornosti za genocid nije nešto što će Srbiju kao državu posebno uzrujati.

Njima su bitne dvije stvari koje su pročitane u ovom obrazloženju presude.

1. Da su za sva 4 UZP-a krivi samo bosanski Srbi, Karadžić, Krajišnik, Plavšić, Koljević itd, dakle nema Miloševića ili bilo koga iz Srbije

2. Da je pročitano kako su manji dio zločina na području Srebrenice počinili pripadnici MUP-a RS, a gro zločina pripadnici drinskog korpusa VRS-a. One Škorpione koji su zapravo bili postrojba MUP-a Srbije odnosno njihovog SDB-a nije spomenuo, a valjda nema nikog tko nije vidio snimku egzekucije koju su ovi vršili.

Naravno, nema ni kvalifikacije o međunarodnom sukobu između Srbije i BiH, ali to nije ništa novo, nje nije ni moglo biti budući da Mladić kao i svi ostali Srbi iz BiH nije niti optužen za zločine opisane člankom 2. Statuta ICTY-a, pa tako i dalje ostaje da su samo Hrvatska i BiH bile u međudržavnom sukobu (pravomoćne presude u predmetima Aleksovski, Blaškić, Kordić-Čerkez, Naletilić-Martinović i nepravomoćna presuda šestorci) dok Srbija po Haagu očito s tim nije imala nikakve veze.

Srbija je još jednom u nadmudrivanju s haškim sudom žrtvovala pješaka da spasi kralja, njihova strategija iz drugog memoranduma da se Srbiju sačuva a sve svali na bosanske i hrvatske Srbe zasad dobro pali, svakom novom presudom bosanskim Srbima sama Srbija ima sve manje i manje veze ne samo s upletenošću u zločine nego i s upletenošću u ratni sukob u BiH, dok je s Hrvatskom obratno.

To je zato jer su u Srbiji nakon rušenja Miloševića svi srbijanski političari gledali samo kako će zaštiti Srbiju kao državu, dok je kod nas bilo suprotno, nakon smrti Predsjednika Tuđmana nijedan političar nije gledao kako će zaštiti Hrvatsku kao državu, a neki poput Mesića kao najistaknutijeg su svjesno Hrvatsku gurnuli u težak položaj, samo kako bi se mogli osvetiti pokojnom Tuđmanu i izliječiti svoje komplekse ne mareći pritom kakve će biti posljedice po samu državu.

A oni koji nisu poput Mesića činili sve da se odmogne našim obranama i pomogne tužiteljstvu bili su totalno nezainteresirani i nisu činili ništa da se Hrvatska obrani od optužbi koje su totalno sulude i apsurdne.

Predrag Nebihi

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Marko Jurič: Kakva je ovo glupost HRT se ograđuje od svojeg novinara Ace Stankovića?

Objavljeno

na

Objavio

Kakva je ovo glupost HRT se ograđuje od svojeg novinara Ace Stankovića? Pa tko tu koga u zdrav mozak..?

Kakvo ograđivanje, ako su Stankovićevi stavovi u suprotnosti s temeljima ove države, onda treba dobiti otkaz.

Čak štoviše, proglasiti Domovinski rat građanskim je teška kleveta, veleizdaja Republike Hrvatske i govor mržnje prema svim onima koji su sudjelovali u tom ratu braneći Hrvatsku od agresije.

Stoga bi Agencija za elektroničke medije trebala zabraniti emitiranje programa HRT-a, barem na tri dana.

HRT se ograđuje od Stankovićevih stajališta iznesenih u Nedjeljom u 2

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi traži suspendiranje Aleksandra Stankovića

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari