Connect with us

Komentar

Željko Glasnović: Prošlo je dvije godine, je li se što promijenilo?

Objavljeno

-

Prisjetimo se vijesti iz Hrvatske na današnji dan 2022 god.

– Od jučer pravomoćna presuda stupa na snagu. Daje se na znanje: Istospolni partneri u Hrvatskoj mogu posvajati djecu, dok u isto vrijeme normalne obitelji (norma: novi život dolazi spajanjem muške i ženske jajne stanice) čekaju godinama, a većina nikad ni ne dočeka da dobiju pravo usvajanja i udomljavanja djece.

– Krizmala se kćer Ivice Puljka, dok u isto vrijeme Ivica šeta po školama i drži djeci predavanja kako Bog ne postoji, a supruga Marijana predlaže da se izbaci vjeronauk iz škola. Oboje paradiraju na derneku duginih boja.

– Zbog sukobljavanja sa 16 policajaca ekspresno pritvoreno 40 članova Torcide, dok zbog ubojstva 12 policajaca u Borovu selu već 30 godina nije priveden nitko.
– Digli se na zadnje noge zbog maturanata iz Slavonskog broda koji imaju podignutu desnicu u zraku, dok u isto vrijeme veličaju maturante iz Međimurja obučene u Titove pionire. Za Rezoluciju br. 1096 o mjerama za uklanjanje nasljeđa bivših komunističkih totalitarnih sustava iz 1996. god. te Rezoluciju iste Parlamentarne skupštine Vijeća Europe br. 1481 o potrebi međunarodne osude zločina totalitarnih komunističkih režima iz 2006. god. – očito hrvatski oligarsi nisu čuli.

– Osudili postupak dečka koji je skinuo LGBT zastavu ispred HNK, dok u isto vrijeme podržavaju Tomaševića koji je zabranio zastave Hoda za život, prebojao klupe u dugine boje i slavio ‘oslobođenje’ Zagreba 08.05.2022. (21. stoljeće!)

– Velika tragedija skojevke Kate Peović koja kuka jer ju je verbalno napao čovjek rekavši joj da je komunistički nastrojena dok u isto vrijeme mene poznaje svaka policijska postaja u gradu Zagrebu od Bregane do Černomerca jer nisam komunistički nastrojen.

– Nepoželjnom HOS-u koji je branio svoj dom na obljetnicama i komemoracijama se zabranjuje prisutstvo, obilježja i ulasci u crkvu dok u isto vrijeme u Kumrovcu legalno traje komunistički dernek jugokrkana koji veličaju krvavog bravara, mašu komunističkim zastavama, pjevaju partizanske pjesme, promiču titoizam i povratak na vrijednosni sustav iz njima neprežaljene, propale, nepostojeće Jugoslavije dok i dalje žive u – krvlju oslobođenoj od svega prethodno nabrojanog državi Hrvatskoj (Za Rezolucije VE 1096 i 1481 ni oni nisu čuli).

– Hrvatska skuplja novac za ubojstvo malog Grge, nerođenog djeteta koje ne zaslužuje živjeti dok u isto vrijeme skuplja novac za liječenje bolesnog djeteta koje zaslužuje živjeti.
– Srbija podiže optužnice protiv hrvatskih bojovnika za ratne zločine dok u isto vrijeme Hrvatska podiže optužnice protiv ljudi koji razotkrivaju srpske ratne zločince koji neometano žive u našoj državi.
Prošlo je dvije godine, je li se što promijenilo?

Željko Glasnović/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas