Pratite nas

Komentar

Željko Glasnović: Živimo i djelujemo u najsloženijim vremenima u ljudskoj povijesti

Objavljeno

na

– 10. travnja 2018.
– 26. OBLJETNICA PADA KUPRESA i DAN SJEĆANJA NA SVE POGINULE I NESTALE HRVATSKE ŽRTVE
– ROĐENDAN HOS-a – IX bojna „Rafael vitez Boban“

Pozdravljam sve Hrvatske branitelje i domoljube ma gdje bili!
Mjesec travanj ima poseban značaj za Hrvatski narod.

Danas se posebno prisjećamo svih naših poginulih, nestalih i stradalih Hrvatskih branitelja.
Danas se sjećamo teške bitke za Kupres u travnju 1992.

10. travnja bojovnici HOS-a obilježavaju svoj rođendan, odaju počast i spominju se svojih poginulih prijatelja i slavnog ratnog puta.
U travnju 1992. formirano je Hrvatsko vijeće obrane.

Neprekidno moramo ponavljati i podsjećati na činjenicu da bez HVO-a, bez njegova 4 zborna područja danas ne bi postojala Republika Hrvatska niti Federacija Bosne i Hercegovine.
Danas, dok polažemo vijence na spomenike i palimo svijeće u čast onima koji su svojim životima udarili temelje i osvijetlili put za našu bolju budućnost, moramo biti svjesni da ta borba nije završena, da se ona nastavlja na drugačijem bojnom polju i na više različitih fronti u isto vrijeme.

Živimo i djelujemo u najsloženijim vremenima u ljudskoj povijesti. Umjesto da u praksi hrabro živimo svoju vjeru i budemo narod nade, na što nas je pozvao sv. Ivan Pavao II, mnogi od nas su se predali zloduhu apatije, jala i ravnodušnosti. Umjesto da gradimo snažnu i nezavisnu državu i jačamo kao narod, prepustili smo se zlodusima bespomoćnosti i beznađa koji nam se perfidno serviraju i nameću.

Tu percepciju kreiraju i na životu drže sile tame, po svojim slugama, i mnogim Hrvatima koji u svojim kromosomima imaju utisnut pečat boljševičkog sotonizma.
Hrvatski biskup nedavno je na sv. Misi izrekao istinu koju svi znamo ali je već desetljećima ignoriramo – Hrvatskom vlada udbaško – komunistički kalifat.
Jedan filozof opisao je fanatika kao čovjeka koji se bori za neki cilj i kad ga postigne zaboravi za što se borio.

Među nama braniteljima ima previše takvih koji su zaboravili za što su se borili i koji su se predali i prodali udbaško-komunističkim sotonistima i ispiračima mozga.
Za sadašnje stanje u državi i naciji ne možemo kriviti Katoličku crkvu, niti trilateralu, niti masonstvo, nego našu vlastitu odvrgnutost od Boga i Božjeg zakona.

Naš narod i državu neće spasiti Europska unija, niti legalisti ni kriptokomunisti i njihovi nasljednici prerušeni u socijaldemokrate i demokršćane, niti genetski anarhisti.
Katarzu ćemo doživjeti kad jedni drugima budemo djelima svjedočili Istinu.

Samo od 2008. do 2016. godine suicid je počinilo 568 branitelja iz HVO.
Dario Kordić je čovjek koji je bio ključan za opstanak Hrvata u Lašvanskoj dolini. Nakon što je, nevin, zbog svog naroda i države strpljivo robijao 17 godina u tamnici, danas su mu uskraćena sva građanska prava u toj istoj državi za koju je podnio tako tešku žrtvu.

Upitajmo se, kako nas danas vide naši branitelji koji više nisu među nama, kao Marko Babić, Blago Zadro, Ljilja Zrno i tisuće njih po imenu. Kako nas i naš narod vide naši branitelji koji su položili svoju mladost i živote, koji su umirali u mukama, u zatvorima i logorima? Jesmo li nastavili njihovo djelo ili smo kukavički pogazili i pljunuli njihovu žrtvu?

Na kraju, moramo shvatiti poruku sv. Ivana Pavla II: Kao katolici obvezni smo aktivno se uključiti i sudjelovati u društvenom i političkom životu te biti kreatori i nositelji izgradnje našeg društva i države.
Vođenje primjerom, od obitelji pa nadalje, temelj je svakog zdravog društva i života. Svi smo na to pozvani.

Biblijski junak Gideon, prije noćnog napada na neprijateljski logor svojim vojnicima je rekao: “Ugledajte se na mene i činite isto!”
To čini razliku između istinski zdrave i snažne nacije i države nasuprot „ratnih plemena“ i rulje.

Vidimo se u četvrtak, 12.04.2018. na Splitskoj rivi – u novoj rundi boja za zdravu budućnost i dušu našeg Hrvatskog naroda i naše djece.
UVIJEK ZA DOM SPREMNI i SVI UZ KRISTA PROTIV BOLJŠEVIČKIH SOTONISTA!!!

Željko Glasnović
10. travnja 2018. godine

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Hrvoje Zekanović: Nemoguće dobar spin

Objavljeno

na

Objavio

Nemoguće dobar spin

Nakon što se premijer kao nikad do sada zamjerio Crkvi zbog ratifikacije Istanbulske konvencije kreće nova medijska kampanja da se premijer ponovno prikaže kao onaj koji brani Crkvu.

Ovaj put mu pomažu, koje li slučajnosti GLAS ( Mrak Taritaš) i SDP koji traže reviziju Vatikanskih ugovora.

Sada premijer, prilično odlučno brani Crkvu, svaka čast! PR-ovac je ovaj put zaslužio povišicu!

Plenković: HDZ protiv revizije Vatikanskih ugovora

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Peternel: Ne vjerujem u ultralijeve ni u pseudoliberalne udruge, ne želim ih financirati

Objavljeno

na

Objavio

Igor Peternel je na svom Facebooku komentirao Bernardićevu ideju da se ukinu Vatikanski ugovori te pritom ustvrdio da je licemjerno s jedne strane nametati jedne ugovore, a tražiti ukidanje drugih.

“Ja ne vjerujem u ultralijeve ni u pseudoliberalne udruge, ne želim ih financirati pa mi je svejedno istanbulskom nametnuto izdvajati za njih milijune. I sada oni koji su nam to nametnuli žele ukinuti izdvajanje za crkvu, udrugu civilnog društva u koju oni ne vjeruju. Je li to liberalno?
Non stop su u svađi sami sa sobom. Žele prodavati priču o liberalizmu, ali ne mogu pobjeći od toga da su totalitarni postkomunistički luzeri!
Za sve je kriv Andrej Plenković. Bili su već na podu nokautirani, a on ih je vratio na noge, u ring!”

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati