Connect with us

Razgovor

Željko Kerum: Jedina budala koja je u politici nešto htjela napraviti zove se Željko Kerum

Objavljeno

on

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum je gotovo potonuo u anonimnost: premda neodređeno tvrdi da se i dalje ‘bavi poslom biznisa’ – navodno u konzultantskoj sferi – o tom detalju ne želi otvoreno govoriti. Opekao se, kaže u intervjuu za tportal.

Sa strane promatra kako se prodaje nesuđeni krunski dragulj njegova carstva, splitski hotel Marjan. Progovorio je i o tužbama koje je u ovom slučaju, koji je njegovo poslovno carstvo bacio na koljena, prije nekoliko mjeseci podnio protiv nekoliko banaka.

Istina je da se u tom trenutku događala najveća kriza, ali i da je banka blokirala tvrtku koja nije bila dužnik, nego samo jamac, i to tvrtku koja je imala dnevni prihod od 56 milijuna kuna.

Nakon toga bilo je jako teško nabavljati robu, a ni poslovni partneri s kojima sam surađivao dvadeset godina, nisu pokazali razumijevanje i počeli su me goniti. Samo da sam im zaračunao jedan posto na ‘lom i rastur’, što je uobičajeno, mogao sam opstati.

Ali tako je to u poslu, u politici i u životu općenito: dok si bitan i moćan, svi su oko tebe.

Ja znam koliko se bagre lijepilo za mene u to doba i vidim da se danas sve to svelo na nekoliko ljudi. Nema veze, meni ništa ne smeta: neka im bog svima da zdravlje, kaže Kerum za tportal.

Kada je riječ o politici, kaže da će se njome baviti samo na lokalnoj razini. Hvali se projektima koje je ostavio iza sebe u vrijeme kad je vodio grad i vjeruje da će građani to prepoznati.

Svi ostali samo znaju obećavati i lagati, samo rade za svoj interes, jedina budala koja je u politici nešto htjela napraviti zove se Željko Kerum. Sve ostalo je laž i blejanje na televiziji, rekao je još Kerum za tportal.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari