Connect with us

Politika

Željko Kerum podržao Vicu Mihanovića

Objavljeno

on

Kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita Željko Kerum, koji nije ušao u drugi krug lokalnih izbora, odlučio je podržati kandidata HDZ-a Vicu Mihanovića.

Kerumovo priopćenje prenosimo u cjelosti:

– Dragi prijatelji, prošlo je par dana od izbora i dojmovi su mi se slegli. Analizirao sam kampanju i situaciju. Smatram da nisam nigdje pogriješio, jednostavno svi su bili protiv mene i dobro sam i proša. Hvala vam od srca što ste mi dali glas. Gradske probleme poznajem bolje od svih i znam kakvo nas razdoblje čeka.

Grad čekaju teške četiri godine, presude u slučaju dr. Kneževića i Spaladium Arene. Radi se o financijskim opterećenjima teškim stotine milijuna kuna. Za vrijeme kampanje stalno sam o tome razmišlja. Šta ako pobjedim i kako to platit kad grad te novce nema? Otić će u blokadu i onda nema projekata, samo će se održavat hladni pogon.

Taj problem možemo riješit jedino sa državom, odnosno vladom ako nam budu željeli pomoć. O prometnicama i gužvama da ne govorim. Kampanja je zabavna i šaljiva, ali kad sve prođe ovi problemi dolaze. Eksperimentirali smo 8 godina i birali loše, ali to je ništa koliko će nas skupo stajat ako se sada odlučimo na novi eksperiment. Mogu li ljudi koji su izgradili karijeru na ruganju premijeru sada od istog tražit spas? Može li na Markov trg ić spašavat Split Ivošević koji se ruga sa Splitom i svetim Dujom? Ovo su pitanja koja će postat jedino važna kada se slegne prašina.

Birajte mudro, prije svega mislite na sebe jer su se ona i on za sebe već pobrinuli, napisao je Željko Kerum na Facebooku.

Kerum otišao usred intervjua: ‘Alo Bobiću, jel‘ vi mene mislite provocirati? Ćao bao! (VIDEO)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari