Connect with us

Komentar

Željko Olujić: U prvom krugu glasovao sam za Škoru, u drugom ću protiv nasljednika jugokomunizma okupljenih u SDP-u

Objavljeno

on

Odvjetnik Željko Olujić u prvom je krugu predsjedničkih izbora otvoreno podržao Miroslava Škoru, u drugom će krugu glasovati za Kolindu Grabar-Kitarović.

-Svi mi koji smo glasali za g. Škoru ne smijemo podlijegati letargiji. Svaki je defetizam među Hrvatima vrlo opasan. Računica je sada vrlo jednostavna: SDP su otvoreni nasljednici jugokomunizma – ja apeliram da hrvatski domoljubi moraju izaći na izbore u drugom krugu i glasovati za gospođu Kolindu Grabar-Kitarović jer ona je uz sve svoje greške ipak uporno davala mandat HDZ-u koji je, od 1990. na ovamo, uvijek bio tretiran kao hrvatska nacionalna stranka, kazao je Olujić ovih dana u izjavi za portal Narod.hr.

Pojašnjava zašto je glas u prvom krugu dao Miroslavu Škori.

-Glasovao sam  Miroslava Škoru jer sam se nadao promjenama Međutim, nije svijet propao. Upozorio bih birače koji ovo čitaju, na to da oni, kao niti ja, nisu niti Škorini, niti Kolindini, niti Milanovićevi, niti Juričanovi, nego da su svoji. Mi smo svi dužni glasovati po svojoj savjesti.

Sve ono što je vrijedilo prije prvog kruga predsjedničkih izbora vrijedi i sada. To je ono od 1990., da je trebalo osloboditi Hrvatsku, kako od jugoslavenstva s jedne strane, tako i od komunizma, kaže Olujić.

Upozorava da jugokomunizam nije nestao iz SDP-a.

-Mi se ne smijemo dati smesti – jugokomunizam nije nestao iz SDP-a, HNS-a i drugih ljevičarskih organizacija.

Valja još napomenuti na kraju da je razlika između grešnika i vraga u tome što prvi zna da griješi i nada se popraviti, a drugi uživa u svome zlu koje shvaća kao dobro. Mislim da trebamo u što većem broju izaći na izbore i glasovati za gospođu Kolindu Grabar-Kitarović, zaključio je Olujić.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari