Connect with us

Komentar

Željko Olujić: Životna želja Vesne Pusić završila je krahom

Objavljeno

on

U Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda u četvrtak je iza zatvorenih vrata održano prvo, tajno glasanje o kandidatima za novog glavnog tajnika UN-a, među kojima je i bivša hrvatska šefica diplomacije Vesna Pusić. Pusić je na glasovanju prošla ‘katastrofalno’, a za Direktno.hr njen je rezultat komentirao ugledni odvjetnik Željko Olujić.

“Nije ni čudo što je to tako prošlo jer gospođa Pusić, iz svoje narcisoidnosti, nije uočila da nema niti osnovne karakteristike koje su potrebne za glavnog tajnika UN-a”, kazao je Olujić.

Njena životna želja završila je krahom, kaže.

“Ponašala se pomalo čudno pred tom komisijom gdje je odgovarala kao da je mislila da je u Hrvatskoj. Očito je da je, ono što je ona rekla, da je to njezin životni poziv, odnosno životna želja, rezultiralo totalnim krahom. Eto, nalazi se na predposlijednjem mjestu”, rekao nam je Olujić.

Nećemo se veseliti onome što je za nekog nesreća, ali za ‘prohtjeve’ treba imati pokriće, smatra odvjetnik Olujić.

“Ne treba se ovdje veseliti tuđoj nesreći, jer je to za nju očito nesreća, ali ukazuje na njezine vrlo velike prohtjeve u životu koje apsolutno nemaju nikakvog pokrića u stvarnosti”, kazao je Željko Olujić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR