Connect with us

Komentar

Željko Reiner: Očekujem da ću biti izabran jednoglasno

Objavljeno

-

Izabrani zastupnik HDZ-a akademik Željko Reiner potvrdio je da je on kandidat Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista za predsjednika Hrvatskoga sabora, a očekuje da će biti “po dobrom običaju” izabran jednoglasno.
[ad id=”68099″] [/ad]
“Mislim da je općepoznato da sam ja kandidat Domoljubne koalicije i Mosta za predsjednika Sabora. Očekujem, kao i svi hrvatski građani, da se napokon konstituira Hrvatski sabor i cijeli proces započne. Očekujem da se, po dobrom običaju koji već neko vrijeme vlada u Saboru, predsjednik Sabora izglasa jednoglasno”, izjavio je u nedjelju za Hrvatsku radioteleviziju Reiner. Podsjetio je da je tako bio izglasan Boris Šprem i Josip Leko i dodao: “Ne vidim razlog zbog kojeg se to isto ne bi dogodilo sada.”  
Takva su glasovanja uvijek bila javna, kazao je i dodao da je “sasvim svejedno” je li tajno ili javno. “Očekujem potporu svih”, rekao je Reiner.

Na pitanje što će biti s njegovom znanstvenom karijerom, rekao je kako se nada da će se znanošću moći i dalje baviti, naravno manjim intenzitetom te da će barem povremeno moći vidjeti svoje pacijente.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari