Connect with us

Komentar

ŽELJKO REINER: To je Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem

Published

on

‘HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom, a ne da parcijalno lovimo u mutnom’, kazali su iz vrha stranke

Iz HDZ-a u četvrtak oštro opovrgavaju medijske napise o današnjim izdvojenim pregovorima s jednim od lidera Mosta Dragom Prgometom, te tvrde kako je “to Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem“.

[ad id=”68099″]

“Nema govora o bilo kakvim pojedinačnim sastancima i nema govora ni o kakvom sastanku s Prgometom. Prgomet je sam rekao da se ni s kim neće pojedinačno sastajati, a druga je stvar to što se, s kim se i zbog čega sinoć sastajao”, izjavio je Hini član Središnjeg odbora HDZ-a Željko Reiner, kojeg mediji navode kao navodnog HDZ-ovog pregovarača.

“To je Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem. HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom, a ne da parcijalno lovimo u mutnom“, kazali su Hini iz vrha stranke.

Glavni HDZ-ov savjetnik za medije Miljenko Manjkastakođer opovrgava medijske najave o sastanku sa Dragom Prgometom te ističe kako je, što se HDZ-a tiče, ta stranka svoj sastanak jučer obavila. Dodaje međutim da “može jedino doći do nečega što će netko drugi incirati”.

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač je pak novinarima ispred središnjice stranke, na upit o jučerašnjem sastanku između Milanovića i Prgometa, kratko odgovorio da se pregovori vode.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari