Connect with us

BiH

Žena ranjena u Gradačcu stabilno, istraga o trostrukom ubojstvu traje

Objavljeno

-

Žena koja je ranjena u petak u Gradačcu u BiH u pohodu ubojice koji je prije toga usmrtio tri osobe u stabilnom je stanju dok policija i tužiteljstvo nastavljaju istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog zločina.

Iz Kliničkog centra u Tuzli u ponedjeljak su potvrdili kako je Harisa Onder, žena u koju je pucao Nermin Sulejmanović, i koja je u bolnicu dopremljena u kritičnom stanju sada budna, svjesna i komunikativna.

“No zbog složenosti njezinog zdravstvenog stanja još uvijek zahtijeva intenzivno praćenje i liječenje”, kazao je za portal “Avaz” glasnogovornik Kliničkog centra Eldar Šehić.

Njezina supruga i sina, Cengiza i Denisa, Sulejmanović je usmrtio neposredno nakon što je ubio bivšu suprugu Nizamu Hećimović a taj je zločin istodobno uživo prenosio na društvenoj mreži.

Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić kazao je kako je utvrđeno da je taj prijenos pratilo više od 15 tisuća ljudi.

“I to govori o stanju u društvu”, kazao je Nešić koji je za srbijanski list Kurir potvrdio kako je u tijeku opsežna istraga koja mora rasvijetliti kako je točno Sulejmanović počinio trostruko ubojstvo i ranio još tri osobe.

Uz Harisu Onder ranjeni su i jedan policajac i još jedan muškarac, a ozljede koje su oni zadobili nisu opasne po život.

Sulejmanović je počinio smoubojstvo kada su ga policajci opkolili.

Mediji nagađaju što je točno prethodilo zločinu i kakva je odgovornost policije koja je navodno jedina imala informaciju o tome gdje se skrivala njegova bivša supruga prije nego što ju je on pronašao, oteo, zlostavljao i na kraju ubio.

“Provjeravaju se veze policije sa Nerminom Sulejmanovićem. Točno je da se radi na slučaju policijske službenice osumnjičene za pomaganje ubojici ali u ovom trenutku ne mogu reći više od toga”, izjavio je Nešić.(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari