Connect with us

Vijesti

Zgrabio je djevojčicu i prijetio da će je zaklati pa mu pucali u glavu

Objavljeno

-

Kada je počeo s odbrojavanjem posljednjih 60 sekundi uz prijetnju da je to posljednjih 60 sekundi koliko drži djevojčicu na životu, jedan od policajaca poprilično mu se približio i pucao mu u glavu.

Nakon bezuspješnog polusatnog pregovaranja policajac je upucao u glavu 37-godišnjaka koji je u jednoj trgovini uzeo dvogodišnju djevojčicu iz kolica i stavio joj nož pod vrat uz prijetnju da će je ubiti. Majka je pokušala nagovoriti muškarca da joj vrati dijete, no u tome nije uspjela pa je nazvala 911 i policajci su ubrzo stigli na mjesto događaja. Pokušali su pregovarati s otmičarem, no pregovori su bili vrlo napeti i nije se naziralo rješenje. Kada je počeo s odbrojavanjem posljednjih 60 sekundi uz prijetnju da je to posljednjih 60 sekundi koliko drži djevojčicu na životu, jedan od policajaca poprilično mu se približio i pucao mu u glavu. Djevojčica je neozlijeđena.

Američka policija objavila je snimku nadzorne kamere iz trgovine u Oklahomi od 17. lipnja kada se dogodio ovaj slučaj,  no snimka prestaje u trenutku kada policajac puca u otmičara. Sammie Wallace, inače iz Dallasa, već je služio kaznu u teksaškom zatvoru zbog posjedovanja droge i napada.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari