Connect with us

Herceg Bosna

Zimski grad Mostar 2013 nastavlja u veselom raspoloženju

Published

on

Posjetite i danas veseli  Coca-Cola Zimski grad, jer pored Djeda Božićnjaka, prekrasnih šarenih prodajnih štandova, šećerne vune, balona, kokica, kuhanog vina, ukusnih kolača, slikanja s malim ponijem i ostalim životinjama, moći ćete uživati u zabavnom programu i to kako slijedi: 16.12.2013

 11:00 – Marina – solo nastup pjevanje uz gitaru

12:00 – ŠPK Zrinjski (dvije plesne koreografije)

18:00- ŠPK Zrinjski (dvije plesne koreografije)

19:00 – Plesni klub FLASH (jedna koreografija)

20:00 – Plesni klub FLASH (jedna koreografija)

20:30 – Grupa 45C – svirka uživo

Mi nastavljamo u veselom raspoloženju, budite i vi dio vesele ekipe Coca-Cola Zimski grad Mostar 2013, poručuju organizatori.

 

[box_info]Što se tiče sadržaja “Zimskog grada”,  za svakoga ima po nešto. Tako posjetitelji imaju priliku vidjeti žive jaslice, a najmlađi se mogu fotografirati s Djedom Božićnjakom koji će dijeliti i prigodne paketiće. Zatim tu su i prodajni štandovi s različitom ponudom za djecu i odrasle, a uključuju dječje knjige i slikovnice, sajam rukotvorina, degustacije i prodaju domaćih vina, rakija i likera, kao i suhomesnatih proizvoda i domaćih kolača. Organizirat će se roštiljade, prodavati igračke i baloni, kuhano vino i još mnogo toga. Tu je i nezaobilazan zabavni program u kojem se misli na sve ukuse i uzraste. Bit će održane dječje lutkarske predstave u suradnji s Lutkarskim kazalištem Mostar, stand-up predstave u suradnji sa stand-up komičarima Mostara, zatim humanitarna akcija prikupljanja odjeće, hrane i pića za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženima. Humanitarni koncert će se održati i za djecu s posebnim potrebama, a planirana je i božićna predstava u suradnji s HNK Mostar. “Zimski grad Mostar 2013.” je zaista jedno čarobno mjesto i unijet će veselje i toplinu u grad na Neretvi.

[/box_info]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari