Connect with us

Politika

Žinić: Ni jednu nekretninu nisam koristio paralelno, to je medijski linč

Objavljeno

on

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u srijedu se oglasio i priopćenjem ponovivši da ni jednu nekretninu nije koristio paralelno niti besplatno, a medije je optužio za linč i grubi nasrtaj na njega i njegovu obitelj.

“Kao dragovoljac i časnik Hrvatske vojske sudjelovao sam u obrani i oslobađanju Gline i Banovine, a kasnije i obnovi ratom porušenog kraja”, naveo je Žinić u priopćenju u kojem je ponovio tvrdnje iz ranije izjave vezane uz imovinu.

Dodao je da je niti u kuću, a niti u stan nije ušao nelegalno, nego ih je dobio na korištenje sukladno svim propisima i zakonima.

“Niti jednu nekretninu nisam koristio paralelno, niti besplatno. Uredno sam plaćao sve što je bilo propisano, od najma do plaćanja svih režija, o čemu posjedujem svu potrebnu dokumentaciju”, napisao je Žinić.

“Medijski linč koji se provodi iznošenjem čitavim nizom neistina, krivih interpretacija i komentara, kao i u slučaju obnove u ratu porušenih obiteljskih kuća za mene predstavlja grub nasrtaj na mene kao osobu i moju obitelj”, naveo je priopćenju.

Žinić je ocijenio i kako ti napadi i konstrukcije odvraćaju pažnju od najvažnijeg pitanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, a to je sanacija posljedica potresa i zbrinjavanje ljudi koji su ostali bez svojih domova.

“Svoje sugrađane i svoju obitelj želim poštedjeti ove hajke i zato ću dobro razmisliti hoću li se kandidirati za župana. Sve one koji me optužuju pozivam da dokažu protuzakonite radnje, kojih, ponovit ću to jasno i glasno, nije bilo”, napisao je Žinić u priopćenju. (Hina)

‘Poturice’ pod Siskom

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari