Pratite nas

Komentar

Zlatko Hasanbegović: Kada dođe vrijeme, izjasnit ću se o potpori Bruni Esih jer je ona najbliža mojim uvjerenjima

Objavljeno

na

Nezavisna saborska zastupnica izabrana na listi HDZ-a Bruna Esih najavila je u utorak navečer kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba.

Iz HDZ-a su se mogle čuti različite reakcije; premijer Andrej Plenković istaknuo je svoju podršku službenom kandidatu stranke Dragi Prgometu, a počelo se nagađati i o ‘sudbini’ Brune Esih u Klubu HDZ-a. Što o svemu misli bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović otkrio je za Večernji list.

Kada dođe vrijeme, izjasnit ću se o potpori Bruni Esih jer je ona najbliža mojim uvjerenjima. Žao mi je što je HDZ nije prepoznao kao kandidatkinju. Iz rezultata izbora vidjet ćemo tko je pogriješio – rekao je jučer Hasanbegović.

Preksinoć je u zagrebačkom HDZ-u, nastavio je Hasanbegović, bio sastanak o kampanji Drage Prgometa, ali Hasanbegović, iako je potpredsjednik gradske organizacije, tvrdi da na taj sastanak nije bio pozvan.

Implicira da je, osim što ne sudjeluje u Prgometovoj kampanji, iz nje ionako isključen. Izvori bliski Prgometu pak kažu da je bila riječ o sastanku s utemeljiteljima HDZ-a pa Hasanbegović nije ni bio u kombinaciji.

BRUNA ESIH: “Zbog uvredljive izjave o Gračanima nikada neću gostovati kod Šprajca!” (VIDEO)

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Predrag Peđa Mišić: Već viđen scenarij kod Pupovca sad u režiji Milakovića

Objavljeno

na

Objavio

I OPET ON TUPI

Već viđen scenarij od Pupovca sad u režiji Milakovića

Nekad sam mislio da to što priča radi da bi umanjio moć svog učitelja, međutim ne, on i dalje s 472 glasa propovjeda kao Irinej o vječnoj ugroženosti Srba, vječnom problemu.

Milakoviću koliko je Srba zaposleno, pomognuto tvojom aktivnošću.

Ne pojma ti nemaš pričaš da bi se pričalo ,zaboravih bitan detalj plaća ide,petnaestak tisuća kuna mjesečno, znaju li oni što ti dadose glas da imaš toliko

Znaju li oni da na gradskom vijeću ili ne progovoriš ni riječ, ponekad i dođeš i naravno šutiš

Tko su ti srbi o kojima pričaš i prozivaš premijera, možda jesu ugroženi, možda su im uskraćena prava ali oni Srđane žive u Srbiji.

Kakav paradoks prozivas Hrvatskog premijera da rješava prava Srba u Srbiji.

Još ovaj mandat i njima će biti jasno da si ih prevario

A što ćes onda Srđane

DUNJIN DIDA

Srđan Milaković

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Petrov o Vrdoljaku: ‘Da nije tragično, bilo bi komično’

Objavljeno

na

Objavio

Šef Mosta Božo Petrov komentirao je povratak Ivana Vrdoljaka na čelo HNS-a, kao i njegove najave 5 ključnih politika te stranke o kojima je danas govorio HNS-ovac

‘Da nije tragično, bilo bi komično. Jedina stvar koju je rekao i koja je točna je da Most noćna mora koruptivnog djelovanja. Njegove izjave su komične, no njegovo je djelovanje bilo izuzetno štetno’, kazao je Petrov, piše N1

Očekuje li da će se Vrdoljak vratiti u Vladu, upitan je.

‘Sve je moguće. Ono što je on govorio da je nemoguće, pokazalo je da je laž’, govori Petrov.

Govoreći o stanju u Mostu, odnosno o odlasku Vlahe Orepića, Petrov je ponovio da Orepiću želi sreću u političkom djelovanju te da je Most okrenut prema budućnosti. ‘O bivšima sve najbolje’, kazao je Petrov.

Na pitanje hoće li biti predsjednički kandidat – kazao je da će biti onako kako odluči Most.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari