Pratite nas

Magazin

Zlatko Hasanbegović nije povezan s objavama na Facebooku

Objavljeno

na

‘Hasanbegović nije povezan s objavama na Facebooku i ne može snositi odgovornost za sadržaj objava, kao ni za moguće zloporabe”

[ad id=”93788″]

Ministarstvo kulture je objavilo kako ministar kulture Zlatko Hasanbegović nije povezan s određenim objavama na Facebooku te da za njih ne može snositi odgovornost.

 “Povodom objava na Facebook profilu ‘Ministar kulture RH dr. sc. Zlatko Hasanbegović’ kao i na Facebook stranici ‘Zlatko Hasanbegović’ te Facebook grupi ‘dr. sc. Zlatko Hasanbegović – Grupa podrške’ izvještavamo vas da ministar kulture RH dr. sc. Zlatko Hasanbegović osobno nije ni na koji način povezan s objavama na navedenim stranicama te ne može snositi bilo kakvu odgovornost za sadržaj objava, kao ni za moguće zloporabe. Isto je prijavljeno tehničkoj službi društvene mreže Facebook kao lažno predstavljanje i krađa identiteta”, stoji na stranicama Ministarstva.

Facebook-grupa potpore ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću dosad je skupila više od 14.000 članova.

Administratori grupe objavljuju linkove na članke u kojima Hasanbegović reagira na brojne kritike ili u kojima mu se pruža podrška.

Između ostalog pozvali su na prestanak osnivanja lažnih Hasanbegovićevih stranica, od kojih se Ministarstvo kulture već ogradilo.

– Prestanite osnivati lažne stranice ministra Hasanbegovića, ako imate želju nešto korisno i kvalitetno napisati javite se nama a ne praviti lažne stranice što je inače i protuzakonito – stoji u objavi u grupi.

Prestanite osnivati lažne stranice ministra Hasanbegovića, ako imate želju nešto korisno i kvalitetno napisati javite se…

Posted by Potpora Zlatku Hasanbegoviću on 5. veljača 2016

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Magazin

Louis Vuitton predstavio crveno-bijele kockice koje nedvojbeno podsjećaju na hrvatske navijače

Objavljeno

na

Objavio

Modna kuća Louis Vuitton koja predstavlja otmjeni, ekstravagantni životni stil poznatih i najskuplja je kompanija na luksuznom tržištu koja ima podružnice u 53 države svijeta za Lunarnu Novu godinu, najvažniji i najduži tradicionalni kineski praznik, predstavila je crveno-bijele kockice koje nedvojbeno podsjećaju na hrvatske navijače.

Procijenite sami je li za to ‘kriva’ Kolinda koja je tradicionalne hrvatske kockice svjetski brendirala na srebrnim krilima Vatrenih.

Model je predstavljen na službenoj twitter stranici Louis Vuitton

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Magazin

(Geo)politički objektiv Davora Dijanovića – Odgovor ljevičarskoj medijskoj hegemoniji

Objavljeno

na

Objavio

Novinar i kolumnist Davor Dijanović pokrenuo je audio podcast pod nazivom (Geo)politički objektiv podcast. U prvoj epizodi podcasta iznio je razloge i motive pokretanja podcasta te najavio bavljenje strateškim političkim temama, temama iz područja povijesti, geopolitike i međunarodnih odnosa, ali i iz područja filozofije i književnosti.

Dijanović je upozorio na medijsku i kulturnu hegemoniju u Republici Hrvatskoj koja rezultira time da su voditelji podcasta gotovo isključivo osobe desne ili klasično-liberalne orijentacije dok su ljevičarske medijske figure u pravilu one koje „drmaju“ mainstream medijima.

Dijanović tu činjenicu objašnjava na temelju koncepta kulturne hegemonije koji je osmislio talijanski marksist Antonio Gramsci, a koja je hegemonija realnost i u Republici Hrvatskoj.

U prvoj epizodi Dijanović se ukratko osvrnuo i na drugi krug predsjedničkih izbora i koncept tzv. manjeg zla. Izrazio je nadanje da će birači – matoševski rečeno – u drugome krugu politički šah odigrati razumom te da na Pantovčaku nećemo ponovno dobiti ljevičarsko uzgajalište ustaških zmija i fašističkih aždaja. Sljedeća epizoda podcasta najavljena je nakon drugoga kruga predsjedničkih izbora koji će ujedno biti i predmet druge epizode.

Cijeli podcast možete poslušati na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=2PmvNoV9BeU&feature=youtu.be, a tamo se možete i besplatno preplatiti kako biste dobili obavijesti o novim epizodama.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari