Pratite nas

Komentar

Zlatko Hasanbegović: Potvrđeni su moji stavovi koje sam iznosio o Hrvoju Hribaru i HAVC-u

Objavljeno

na

Saborski zastupnik HDZ-a Zlatko Hasanbegović, bivši ministar kulture, komentirao je nepovoljno mišljenje Državne revizije o Hrvatskom audiovizualnom centru za 2015. godinu.

“Potvrđeni su moji stavovi koje sam iznosio o Hrvoju Hribaru i HAVC-u. Kako je riječ o evidentnim protuzakonitostima već su potvrdili nalazi upravnog nadzora Ministarstva kulture koje sam pokrenuo.

Iako ih je Hribar u sebi bliskim medijima osporavao, ali ih je Državni ured za reviziju dodatno utvrdio. Ovo je moja zakašnjela pobjeda i afirmacija ispravnosti politike koju sam vodio i kojoj sam ostao dosljedan”, rekao je Hasanbegović za narod.hr

“Ukoliko Hribar ne podnese sam ostavku, treba ga smijeniti. Kao njegov nasljednik ne smije biti imenovan nitko za koga se može pretpostaviti da pripada toj interesno-koruptivnoj mreži. Na DORH-u je da tu mrežu razotkrije.

Odgovornost je i na ljudima koji su 2015. godine bili članovi Upravnog odbora HAVC-a čija je zakonska obveza pored upravljanja HAVC-om bila i spriječiti nezakonitosti i nepravilnosti koje se spominju u Izvješću”, poručuje Hasanbegović.

>>>Revizija o poslovanju HAVC-a – Poslovanje nije usklađeno sa zakonima i propisima<<<

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari